Herendi Kata, Szabó Eszter Judit: 20 ​önismereti kérdés és válasz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Bookline Könyvek pszichológia
Herendi Kata, Szabó Eszter Judit: 20 ​önismereti kérdés és válasz

Herendi Kata, Szabó Eszter Judit: 20 ​önismereti kérdés és válasz

2020 Bookline Könyvek pszichológia
Rövid leírás:
Mindannyiunknak vannak problémái, amelyekre válaszokat keresünk. Herendi Kata és Szabó Eszter Judit szerint ennek a kulcsa a megfelelő önismeret.

Blogturné Részletek

Kiadó:  BOOKLINE

Műfaj: PSZICHOLÓGIA

Terjedelem:  236 oldal


Fülszöveg

Az ​élet természetes része, hogy vannak problémáink, elakadásaink, amelyekre folyamatosan keressük a megoldást. Aranyszabály, hogy bármilyen nehézségről legyen szó, az első lépés, ha jobban értjük és ismerjük önmagunkat. Ha tisztában vagyunk az erősségeinkkel, a félelmeinkkel és a vágyainkkal, teljesebb, harmonikusabb, jobb életet élhetünk. A Pszichoforyou online magazin szerzői ebben a könyvben húsz alapvető téma köré csoportosítják a legfontosabb önismereti gondolatokat, hogy azok kapaszkodóként szolgáljanak az önismeret útján. A közérthetően, mély empátiával bemutatott pszichológiai elméletek és a gyakorlati feladatok számos aha élményt és felismerést tartogatnak. Egy jó pszichológushoz hasonlóan, ez a könyv sem kész megoldásokat kínál, hanem teret és lehetőséget teremt, hogy ki-ki a saját ritmusában, a saját tapasztalásai és felismerései mentén kerüljön közelebb a saját válaszaihoz. A kötet végére így átfogó képet kapunk a saját személyiségünkről, betekintést nyerünk a legizgalmasabb pszichológiai trendekbe is, és bátorságra tehetünk szert, hogy továbbhaladjunk az önismeret útján. BIZALOM Hogyan tanulhatok meg újra bízni másokban? DÖNTÉS Hogyan hozhatok jó döntést? ÉRZELMEK Hogyan kezelhetem jobban az érzelmeimet? FELADÁS Honnan tudjam, mikor érdemes továbblépni? HALOGATÁS Miért olyan nehéz elkezdeni vagy éppen befejezni valamit? HATÁROK Hogyan óvhatom a határaimat? JÁTSZMÁK Hogyan kerülhetem el a játszmákat? KAPCSOLATOK Miért nehéz másokhoz kapcsolódni? KUDARC Hogyan kezeljem a kudarcokat? MEGBOCSÁTÁS Mit jelent valójában a megbocsátás? ÖNBIZALOM Miért nincs önbizalmam? ÖNSORSRONTÁS Miért nem jutok egyről a kettőre? ÖNSZERETET Miért nem tudom szeretni magam? ŐSZINTESÉG Miért olyan nehéz őszintének lenni? PERFEKCIONIZMUS Miért hajszolom a tökéletességet? PIHENÉS Miért nem tudok pihenni? RÁGÓDÁS Miért nem tudom elengedni a múltat? SZÉGYEN Miért szégyellem magam (mások helyett)? SZENVEDÉS Miért nem tudom jól érezni magam? VÁLTOZÁS Mi segít a változásban? 


Mindannyiunknak vannak problémái, amelyekre válaszokat keresünk. Herendi Kata és Szabó Eszter Judit szerint ennek a kulcsa a megfelelő önismeret. A pszichológiával foglalkozó Pszichoforyou magazin alapítóiként évek óta azon munkálkodnak, hogy közelebb hozzák ezt a tudományt az emberekhez, a Bookline-nál nemrég megjelent 20 önismereti kérdés és válasz című könyvük pedig egy újabb lépés ezen az úton. Tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok, mit gondolunk a kötetről!

Nyereményjáték

A könyv 20 különböző kérdésben próbál meg tippeket, tanácsokat adni az olvasóknak. Minden állomás bejegyzésének szövegében kiemeltünk néhány betűt, amelyekből ezeknek a kategóriáknak a nevét tudjátok kirakni. Ebben segítségetekre lehet a fülszöveg, ahol ezek a témakörök is fel vannak sorolva (pl. perfekcionizmus, döntés).

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai


0 Reviews:

Post Your Review