Kálmán Jenő: Sicc az iskolában - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 illusztrált mese mesekönyv Móra Kiadó
Kálmán Jenő: Sicc az iskolában

Kálmán Jenő: Sicc az iskolában

2020 illusztrált mese mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
Sicc a mókamester cica kalandjait számos kötet lapjain követhetjük nyomon. Legújabb turnénkban Kálmán Jenő klasszikus meséjének soron következő köteté

Blogturné Részletek

Kiadó: Móra

Illusztrálta: Tankó Béla

Műfaj: mese

Terjedelem: 48 oldal

A könyv rövid, kacagtató verses meséi mind Siccről, a nagy mókamesterről, valamint erdei barátairól szólnak. Többek között megtudhatjuk, hogyan lesz Sicc sikeres és népszerű tanár az erdei iskolában, mivel tréfálja meg Durmit, az öreg medvét, milyen cseles húzással védi meg a kacsákat a vadászoktól, és hogyan veszi rá Róka Rudit, hogy Mikulásnak öltözzön. A klasszikus történeteket Tankó Béla illusztrálta.
 

Sicc a mókamester cica kalandjait számos kötet lapjain követhetjük nyomon. Legújabb turnénkban Kálmán Jenő klasszikus meséjének soron következő kötetéről, a Sicc az iskolábanról írnak bloggereink, amelynek egy példányát meg is nyerhetitek, ha velünk játszotok. 🙂

Nyereményjáték

Sicc úrfit eredetileg az Amerikában népszerű mese- és képregényhős, Felix macska ihlette, éppen ezért ezúttal híres képregényhős cicák neveit kell kitalálnotok a képek alapján, majd a megfejtést beleírnotok a Rafflecopter doboz megfelelő helyére!


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review