Mauri Kunnas: Mikulás és a varázsdob - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Kolibri Kiadó Mauri Kunnas mese Mikulás és a varázsdob
Mauri Kunnas: Mikulás és a varázsdob

Mauri Kunnas: Mikulás és a varázsdob

2020 Kolibri Kiadó Mauri Kunnas mese Mikulás és a varázsdob
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó jóvoltából új kiadásban került a boltok polcaira Mauri Kunnas különleges mesekönyve, a Mikulás és a varázsdob.

Blogturné Részletek



Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Kovács Ottilia

Műfaj: mese

Terjedelem: 46 oldal

Mikulásfalván egymást követik a furcsábbnál furcsább esetek. Hogy került bors a mézeskalácsba? Ki tüntette el az égről az északi fényt? És miféle vírus támadta meg a számítógépet éppen akkor, amikor már megoldódni látszott a rejtély? A Mikulás már majdnem a végére ért az idei karácsonyi kívánságoknak, amikor kis manói a zsák alján különös firkát találnak egy megsárgult levélpapíron, alatta pedig egy titokzatos nevet: Bikfic. Mikulás és a manók elindulnak, hogy megfejtsék a rejtélyes levelet, de a dolgok nem egészen úgy mennek, ahogy kellene. Valaki egyfolytában borsot tör a Mikulás orra alá. Vajon miért? A neves finn illusztrátor, Mauri Kunnas karácsonyi története ezúttal is izgalmas és vidám kalandot ígér.

 


Idén karácsonykor ismét Mikulásfalván kalandozhatunk, a Kolibri Kiadó jóvoltából ugyanis új kiadásban jelenik meg Mauri Kunnas már-már klasszikus meséje, a Mikulás és a varázsdob. Az izgalmas karácsonyi mesekönyvet ráadásul te is megnyerheted, ha követed a blogturnénkat, és velünk játszol!

Nyereményjáték

Mivel a Mikulás és a varázsdob című könyvből mesefilm is készült, ezért mostani játékunkban karácsonyi témájú mesefilmeket gyűjtöttünk össze, ezeket kell felismernetek egy-egy képkocka alapján. Ha sikerült rájönnötök, hogy melyik meséből vágtuk ki a képet, akkor már csak be kell írnotok a megfejtést a Rafflecopter doboz megfelelő sorába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

0 Reviews:

Post Your Review