Dr. Csernus Imre: Főnix - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 Jaffa pszichológia
Dr. Csernus Imre: Főnix

Dr. Csernus Imre: Főnix

2020 Jaffa pszichológia
Rövid leírás:
A Jaffa Kiadó jóvoltából egy igencsak aktuális könyvet vehetünk a kezünkbe Dr. Csernus Imrétől. A Főnixről öt bloggerünk mond véleményt ezúttal.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Jaffa Kiadó

Műfaj: pszichológiai könyv

Terjedelem: 292 oldal


Főnixként élni? Döntés kérdése. Megtehetjük, hogy öreg főnixként ragaszkodunk jól megszokott életünkhöz és félelmeinkhez. De dönthetünk másképp is. Magunk mögött hagyhatjuk mindennapi félelmeinket, hogy készen álljunk az újjászületésre. A legendák szerint a főnixmadár élete végén a fészkével együtt porrá ég, és a tűzből egy új, fiatal főnix születik. A történet mindenki számára ismerős, de csak kevesen gondolnak bele, milyen üzenetet hordoz életünkben az újjáéledő tűzmadár szimbóluma.

Csernus Imre úgy véli, a mostani, járványtól sújtott, válságos időszak eddig soha nem látott lehetőséget kínál a megújulásra. Új könyvében a főnix legendájából kiindulva egész rendszert épít fel, amelyben élesen rávilágít mindennapos hazugságainkra, végigveszi sorra a buktatókat és érthetően bemutatja az újjászületés feltételeit. Már csak az a kérdés: öreg vagy fiatal főnixként szeretnénk élni és megélni a jelen kihívásait.

„Meg kell fogalmaznunk, mit szeretnénk elégetni ahhoz, hogy újjászülessünk, különben a fészek csak terebélyesedni fog, nem pedig felgyulladni. Akkor pedig nem lesz új főnix, vagyis nem lesz megújulás. De nemcsak az a kérdés, hogy mit szeretnénk elégetni, hanem az is, hogy egyáltalán merjük-e elégetni. És ez az egyik legnagyobb konfliktus, mert a legtöbb ember nem meri elégetni a jelenlegi, vacak életét. Nem meri elégetni a megszokást.”
 



A Jaffa Kiadó jóvoltából egy igencsak aktuális könyvet vehetünk a kezünkbe Dr. Csernus Imrétől. A Főnix a koronavírus-járvány lelki és pszichés gondjait, kérdéseit, témáit járja körül az alapvető emberi bűnök és erények szemszögéből nézve. A turnéban ezúttal öt bloggerünk mondja el a véleményét a könyvről, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt belőle.

Nyereményjáték

Dr. Csernus Imrének sok könyve jelent meg különböző témákban. Ezúttal az állomásokon idézeteket találtok a köteteiből, a feladatotok pedig az, hogy beírjátok az adott könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review