3 ​éves lettem! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 antológia gyermekirodalom mesekönyv Pagony könyvek
3 ​éves lettem!

3 ​éves lettem!

2020 antológia gyermekirodalom mesekönyv Pagony könyvek
Rövid leírás:
A 3 éves lettem! című antológiájában a Pagony legkedveltebb hőseinek történetein keresztül olvashatunk mindarról, ami egy óvodás számára fontos lehet.

Blogturné Részletek





Kiadó: Pagony Kiadó

Kiadás éve: 2020

Műfaj: mese antológia

Terjedelem: 112 oldal

Amikor az ember hároméves, rengeteg minden változik körülötte: egyedül alszik, elkezdi használni a vécét, óvodába megy, bátran beveszi a gyógyszert, kistestvére születik. Mindeközben persze rengeteg idő marad rajzolásra, maszatolásra, labdázásra, barátkozásra. Egy kötetbe gyűjtöttük a Pagony legkedvesebb mesehőseinek történeteit: Boribon, Maszat, Babaróka, Pitypang, Lea és barátai mind itt sorakoznak a lapokon. De nemcsak a kedvenceikkel találkozhatnak a kötetben a legkisebbek, hanem életük minden fontos eseményével is.

 


A Pagony Kiadó 3 éves lettem! című antológiájában a kiadó legkedveltebb mesehőseinek történetein keresztül olvashatunk mindarról, ami egy óvodás számára fontos lehet. A kötetben találhatunk meséket önállóságról, testvér születéséről, óvodakezdésről, szobatisztaságról, elalvásról, betegségről és persze sok-sok játékról. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

A kötetben a Pagony Kiadó legnépszerűbb mesehőseivel találkozhatunk. Mostani játékunk során az állomásokon egy-egy a kötetben is szereplő mesehősről találhattok képet. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található karakter és az őt megalkotó szerző nevét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Pagony Kiadó által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

0 Reviews:

Post Your Review