Kálmán Jenő: Sicc a hóban - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2020 illusztrált Kálmán Jenő mesekönyv Móra Kiadó
Kálmán Jenő: Sicc a hóban

Kálmán Jenő: Sicc a hóban

2020 illusztrált Kálmán Jenő mesekönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
Egy igazi retro-meseturnéval készültünk nektek, melynek főhőse nem más, mint a sokunk számára ismert és szeretett Sicc, Kálmán Imre népszerű macskája.

Blogturné Részletek

 




Kiadó: Móra Könyvkiadó, 2020
Műfaj: mesekönyv
Terjedelem: 48 oldal

Fülszöveg: Sicc télen sem rest a csínytevésre; a Jégmezőkről szállít jegesmedvét az állatkertbe, megynyeri a nagy síugróversenyt, leleplezi Szarka Dénest, és persze Róka Rudi sem menekülhet furfangos cselvetése elől.

 

Egy igazi retro-meseturnéval készültünk nektek, melynek főhőse nem más, mint a sokunk számára ismert és szeretett Sicc, Kálmán Jenő népszerű macskája. A Sicc a hóban című kötetben különféle téli kalandokban vehetünk részt, melyek különösen aktuálisak így decemberben. Tartsatok öt bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Móra Könyvkiadó által felajánlott három példány egyikét!

Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban további híres, könyves macskák nyomába eredünk! Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, amelyen macska szerepel, a ti feladatotok pedig, hogy beírjátok a szerző nevét a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review