Szabó Tibor Benjamin: Epic 1. 2. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 ifjúsági kalandregény Menő Könyvek
Szabó Tibor Benjamin: Epic 1. 2.

Szabó Tibor Benjamin: Epic 1. 2.

2022 ifjúsági kalandregény Menő Könyvek
Rövid leírás:
Nemrég jelent meg Szabó Tibor Benjamin Epic-sorozatának 2. része, az Elmék labirintusában. Ennek örömére turnét tartunk a sorozathoz.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Menő Könyvek

Műfaj:  ifjúsági kalandregény

Terjedelem: 340 oldal

Hat diák közös tanulócsoportba kerül a Rudiban, azaz a Különleges Tehetségek Ernest Rutherford Intézetében.

Sádi, Röfi, Márkó, János, Zuzu és Alma Peti, vagyis a B Team tagjai kezdetben idegenek egymás számára. Ez az iskola tényleg az életre készíti fel őket, bár arról még sejtésük sincs, hogy ez pontosan mit is fog jelenteni.

Az órákon olyan módszereket használnak a fiatalok nevelésére és képzésére, amelyeknek a törvényessége is kétséges, ráadásul a tanulócsoport a tanév indulása után nem sokkal óriási kalamajkába keveredik.

Fogalmuk sincs, hová tart a történetük, de azt ösztönösen megérzik, hogy a slamasztikából csak összefogva, egymásban megbízva, egyszersmind a felnőttek világával szembefordulva tudnak kimászni.
 




Kiadó: Menő Könyvek

Műfaj:  ifjúsági kalandregény

Terjedelem: 272 oldal



A balatonvilágosi magasparton szilveszterre készül a különleges tehetségekből álló B Team. Hógolyóznak, ugratják egymás, falják Babi néni palacsintáját Márkóék nyaralójában.

Váratlanul azonban szörnyű támadás éri őket, melynek során Alma Peti eltűnik.

A gyerekekre rázárul a felnőttek világa, az idő vészesen telik, és a csapatnak arról kell döntenie, hogy bíznak-e a szüleik generációjában, elfogadják-e az ő utasításaikat, vagy inkább egy magasabb rendű, belső parancsnak engedelmeskednek.

Az EPIC második része négy napnyi rohanás történetét meséli el. Mindannyian tudják, hogy csak akkor találhatják meg a barátjukat, ha előbb megértik, miért vitték el őt.

Egyik jel vezet a másikhoz, egyik világ nyílik a másikba, és mire feltárul a bűntény titka, a csapat egységét már árulások és szerelmek is veszélyeztetik.
 


Nemrég jelent meg Szabó Tibor Benjamin Epic-sorozatának 2. része, az Elmék labirintusában. Ennek örömére turnét tartunk a sorozathoz, mely során bemutatjuk nektek a B Team különleges tehetségekből álló csapatát, akikkel együtt kalandoztunk, nyomoztunk, izgultunk és agyaltunk az elmúlt napokban. Ezúttal három tagunk négy állomáson írja meg a véleményét nektek az első és második részről, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek könyvet.

Nyereményjáték

A könyvekben különböző tudományos elméletekről, pszichológiai, történelmi fogalmakról, személyekről is olvashatunk. A játék során leírást kaptok ezekről, és ki kell találnotok az adott elmélet, fogalom, személy elnevezését. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy mit takar az adott leírás.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review