Shona Innes: A barátság olyan, mint a libikóka / A harag olyan, mint a páncél - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 A barátság olyan mint a libikóka gyermekkönyv Pagony Kiadó Shona Innes
Shona Innes: A barátság olyan, mint a libikóka / A harag olyan, mint a páncél

Shona Innes: A barátság olyan, mint a libikóka / A harag olyan, mint a páncél

2022 A barátság olyan mint a libikóka gyermekkönyv Pagony Kiadó Shona Innes
Rövid leírás:
A Pagony Kiadótól az Ölelj meg! sorozat két új része jelent meg Shona Innestől: A barátság olyan, mint a libikóka, és A harag olyan, mint egy páncél.

Blogturné Részletek


Kiadó: Pagony

Fordító:  Rét Viktória

Műfaj:  gyermekkönyv

Terjedelem: 32 oldal

Egy barátság nem biztos, hogy magától értetődő, nem biztos, hogy mindig egyértelmű. Pláne óvodáskorban, amikor az összeveszések és kibékülések mindennaposak. Ahhoz, hogy egy barátság működjön, tenni kell, és ez így marad felnőttkorunkban is. Nagyon fontos, hogy az egyensúly átmeneti megbomlásától nem kell megijedni. Ilyenkor hátrébb vagy előrébb lehet csusszanni a libikókán, hogy segítsünk a barátságnak helyrebillenni. Szél Dávid, pszichológus Shona Innes pszichológus könyvei segítenek a gyerekeknek megbirkózni az élet olyan kérdéseivel, amelyek néha még felnőttként is nehezen emészthetők. Agócs Írisz pedig csodálatosan érzékeny rajzokat készít hozzájuk – ez az Ölelj meg! sorozat.



Kiadó:
 Pagony

Fordító:  Rét Viktória

Műfaj:  gyermekkönyv

Terjedelem: 32 oldal

A pozitív érzésekkel könnyű azonosulni, azokat könnyű elfogadni és kimondani, de a negatívokkal nagyon nehéz együtt élni. Pedig azok is a részeink, azokra is szükségünk van. Meg kell tanulni, hogy mitől leszünk mérgesek, a haragunkat, indulatainkat agresszió nélkül kommunikálni, és a dühünket feldolgozni és elengedni. Szél Dávid, pszichológus Shona Innes pszichológus könyvei segítenek a gyerekeknek megbirkózni az élet olyan kérdéseivel, amelyek néha még felnőttként is nehezen emészthetők. Agócs Írisz pedig csodálatosan érzékeny rajzokat készít hozzájuk – ez az Ölelj meg! sorozat.


 






A Pagony Könyvkiadó jóvoltából az Ölelj meg! sorozat újabb két része jelent meg Shona Innestől: A barátság olyan, mint a libikóka, valamint A harag olyan, mint egy páncél. A gyerekek igényeit szem előtt tartva, nagy odafigyeléssel megírt köteteket ezúttal is Agócs Írisz csodaszép rajzai díszítik. Játsszatok velünk, és nyerjetek egy példányt valamelyik könyvből!

Nyereményjáték

Shonna Ines könyveiben számtalan fontos téma megjelenik, melyekről nehéz beszélgetni a gyerekekkel. A mostani nyereményjátékunkban ezért ezekhez kapcsolódó szavakat kell megtalálnotok: minden allomáson kiemelt betűkkel találkozhattok, melyeket összerakva megtudhatjátok a helyes megoldást. Ezt kell beírnotok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába! 

 (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review