Karen M. McManus: Lehull ​a lepel (Lehull a lepel 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Dream Válogatás krimi Maxim Kiadó romantikus thriller YA Young Adult
Karen M. McManus: Lehull ​a lepel (Lehull a lepel 1.)

Karen M. McManus: Lehull ​a lepel (Lehull a lepel 1.)

2022 Dream Válogatás krimi Maxim Kiadó romantikus thriller YA Young Adult
Rövid leírás:
Mivel nemrég debütált a Netflixen a Lehull a lepel sorozatadaptációja, úgy gondoltuk, hogy újra turnéra visszük mindannyiunk kedvenc YA krimijét!

Blogturné Részletek

Kiadó: Maxim Kiadó

Terjedelem: 408 oldal 

ISBN: 9789634994893

Fordította: Sárossy-Beck Anita

Műfaj: Thriller, Krimi, Young Adult

Figyelj nagyon, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt. Hétfő délután a Bayview gimi öt diákja büntetését tölti egy osztályteremben. Bronwyn, az ész, a Yale-re készül, és soha nem szegi meg a szabályokat. Addy, a szépség, a tökéletes bálkirálynő megtestesítője. Nate, a bűnöző, most feltételes szabadlábon van dílerkedés miatt. Cooper, a sportoló, bajnok baseball játékos. És Simon, a különc, a Bayview gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője. Csakhogy Simon nem éli túl a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, Simon meghal. A nyomozók szándékosságot sejtenek a halál körül. Simon hétfőn halt meg, keddre viszont pletykaáradatot tervezett nyilvánosságra hozni legismertebb osztálytársairól. Ezzel pedig mind a négyüket a gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mindannyian egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? De vajon milyen messzire mennél el, hogy ne lepleződj le? Most még többet tudhatsz meg a bónusz fejezetből és a könyv alapján készült Netflix sorozatból.

Mivel nemrég debütált a Netflixen a Lehull a lepel sorozatadaptációja, az Egyikünk hazudik, úgy gondoltuk, hogy újra turnéra visszük mindannyiunk kedvenc Young Adult krimijét! Ismerkedjetek meg Addyvel, Bronwynnal, Nate-tel és Cooperrel, akiket azzal gyanúsítanak, hogy közük volt az iskola pletykagyárosa és ügyeletes hírhozója, Simon halálához. Vajon tényleg egyikük a tettes? 
Tartsatok bloggereinkkel, és ne felejtsetek el játszani se, hiszen a turné végén megnyerhetitek a Maxim kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

Nyereményjáték

A Netflixen nemrég debütált a könyv adaptációja Egyikünk hazudik címmel. Minden állomáson találtok egy homályos képet, melyen a sorozat egyik szereplője szerepel, nos, mi a karakterek nevére vagyunk kíváncsiak ezúttal! A helyes megoldást a rafflecopter dobozba várjuk! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.) 

0 Reviews:

Post Your Review