Shea Ernshaw: Télerdő - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Shea Ernshaw: Télerdő

Shea Ernshaw: Télerdő

2022 Fantasy ifjúsági Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító: Benedek Dorottya

Műfaj: ifjúsági, fantasy

Terjedelem: 344 oldal

Légy ​óvatos a sötét rengetegben… Főleg a Fir Haven városát körülölelő erdőkben. Egyesek szerint varázslat rejlik bennük. Sőt, kísértetek is. Nora Walkert néhányan boszorkánynak tartják, és csak ő ismeri az igazságot az itteni fákról. A Walker lányokat mindig is különleges kapcsolat fűzte az erdőhöz, és ez vezeti el a lányt Oliver Huntsmanhez, ahhoz a fiúhoz, aki hetekkel ezelőtt eltűnt a Kezelhetetlen Fiúk Táborából. Ráadásul az elmúlt évek legszörnyűbb hóviharában. A fiúnak már meg kellett volna halnia, mégis életben van, de semmire sem emlékszik abból, ami az eltűnése estéjén történt. Nora nyugtalannak érzi az erdőt Oliver jelenlétében. Nemsokára rájön, kénytelen felfedni az igazságot a fiúról, akivel immár őszintén törődik. Hogyan maradt eddig életben az erdőben, és egyáltalán, hogyan került oda? Nora még nem sejti, hogy a fiúnak is megvannak a maga titkai – amiket kész mindenáron megtartani, mert úgy tűnik, nem ő az egyetlen, aki azon a végzetes estén eltűnt. A tündérmesék óta tudjuk, hogy félnünk kell a sötét erdőt és azt, ami benne lapul. A Télerdőből kiderül, miért. Hagyd, hogy elbűvöljön!


Van valami a boszorkányos könyvekben, ami mindenkit elvarázsol… A Gonosz mélység után a Könyvmolyképző kiadó idén tavasszal ismét hozott nekünk egyet Shea Ernshaw borzongató, boszorkányos regényei közül. Ahogy pedig annak idején a Gonosz mélységről, úgy most is elmondjuk a véleményünket a Télerdőről – egy nyereményjátékkal egybekötve.

Nyereményjáték

A játékunk a boszorkányos dark fantasy könyvekről szól. Az állomásokon borítórészleteket találtok, a feladatotok pedig, hogy rájöjjetek a könyv címére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review