Alice Oseman - Heartstopper: Fülig beléd zúgtam - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 képregény LMBT LMBTQ Vörös Pöttyös Young Adult
Alice Oseman - Heartstopper: Fülig beléd zúgtam

Alice Oseman - Heartstopper: Fülig beléd zúgtam

2022 képregény LMBT LMBTQ Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:
Április végén debütált a Netflixen a Heartstopper - Fülig beléd zúgtam című sorozat, ami Alice Oseman azonos című képregényén alapult. A kötet a Könyv

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Riesenberger Mónika

Műfaj:  LMBTQ képregény

Terjedelem: 288 oldal

KÉT FIÚ TALÁLKOZIK. KÉT FIÚ ÖSSZEBARÁTKOZIK. KÉT FIÚ EGYMÁSBA SZERET. Charlie és Nick egy suliba járnak, de nem ismerik egymást... mígnem egy napon egymás mellé ültetik őket. Egykettőre összebarátkoznak, Charlie pedig hamarosan belezúg Nickbe. Kár, hogy semmi esélye nála: Nick tipikus rögbis fiú, és biztos, hogy csak a lányok érdeklik... Ám a szerelem útjai kifürkészhetetlenek, és mintha Nick egyre közvetlenebb lenne Charlie-val... Lehetséges, hogy Charlie érzései viszonzásra találnak? Derítsd ki te is!
 



Április végén debütált a Netflixen a Heartstopper - Fülig beléd zúgtam című sorozat, ami Alice Oseman azonos című képregényén alapult. A kötet a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik, és két fiú barátságát és szerelembe esését mutatja be. 

Tarts velünk az extra-hosszú blogturnénk, és az értékelések és extra állomások során ismerd meg a képregényt, és ha szerencséd van, egy példányt nyerhetsz is a kötetből.

Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadónál nagy örömünkre egyre több olyan kötet jelenik meg, aminek legalább az egyik főszereplője a saját neméhez is vonzódik. Ennek örömére most minden állomáson egy-egy LMBTQ kötetből találtok idézetet, a feladatotok pedig az, hogy beírjátok, mi az adott kötet címe. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review