Megan Logan: Szeresd ​magad! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 életmód Jaffa önsegítő
Megan Logan: Szeresd ​magad!

Megan Logan: Szeresd ​magad!

2022 életmód Jaffa önsegítő
Rövid leírás:
A Jaffa kiadó legújabb önsegítő könyve kifejezetten a nőket célozza meg!

Blogturné Részletek

Kiadó: Jaffa kiadó

Terjedelem: 176 oldal

ISBN: 9789634755562

Műfaj: önismeret, önsegítő

Indulj ​el az önelfogadáshoz vezető úton! Nőként manapság mindannyian küzdünk azzal, hogy egyensúlyt teremtsünk a különböző szerepeink között. Egyszerre akarunk helytállni otthon és a munkahelyünkön, ápolni a kapcsolatainkat és megoldani a feladatainkat. De mikor gondolunk önmagunkra? Ráébredünk-e arra, hogy először saját magunkkal kell törődnünk, mert anélkül másokon sem tudunk segíteni? Hogy ha nem szeretjük önmagunkat, másokat sem tudunk jól szeretni? Vedd a kezedbe ezt a hasznos tanácsadót, és fedezd fel, mennyi szeretnivaló van rajtad! A Szeresd magad foglalkoztatókönyvnek a segítségével megtanulhatod, mit jelent megismerni és megszeretni önmagadat, és olyan gyakorlatokat próbálhatsz ki, amelyeknek köszönhetően fejlődésnek indul az önbizalmad, és jobbá válnak az emberi kapcsolataid. Akár a testképeddel harcolsz, akár egy egészségtelen kapcsolatból akarsz kilépni, akár egyszerűen azzal küzdesz, hogy elfogadd önmagad, ez a könyv hasznos eszközöket és feladatokat kínál a kiteljesedéshez és a lelked táplálásához. Kíváncsi vagy, mi emeli ki ezt a könyvet a nőknek szóló önsegítő kiadványok közül? A bevált technikák. Szeresd meg önmagadat egy sor, a tudatosság és a pozitív pszichológia eszköztárába tartozó gyakorlat alkalmazásával! Az inspiráló ötletek és motivációt adó feladatok. Fedezd fel változatos képességeidet rejtvények és naplóbejegyzések révén! Értsd meg az érzelmeidet és engedd el azokat a meggyőződéseidet, amelyek csak gúzsba kötnek! Gondolkozz, tűnődj, és világosodj meg! A megerősítő állítások. A könyvben folyamatosan találkozol olyan kijelentésekkel, amelyek segítségével pozitívabbá teheted a hozzáállásodat, és támogató gondolatokból töltekezhetsz! Teremts célokkal és az önmagad iránt érzett szeretettel teli életet! 
 

A Jaffa kiadó legújabb önsegítő könyve kifejezetten a nőket célozza meg, őket indítja el az önelfogadáshoz vezető úton ezzel a foglalkoztatókönyvvel. Megtanítja olvasóit, hogy szeressék önmagukat egy sor, a tudatosság és a pozitív pszichológia eszköztárába tartozó gyakorlat alkalmazásával! Tartsatok velünk a blogturnén, és ne feledjetek el játszani se, hiszen a kiadó jóvoltából olvasóinknak lehetősége lesz megnyerni a kiadvány egy példányát.

Nyereményjáték

A Jaffa kiadó könyvei között szép számmal akadnak önsegítő és önismeret címkéjű könyvek. Nos, mi kiválogattunk egy-egy szerzőt, és minden állomáson összekevertük a nevük betűit. Segítségképpen odaírtuk zárójelbe a nevük mögé a születési évszámukat vagy a korukat, hogy biztos jó szerzőt találhatok meg. A megfejtett neveket írjátok be a rafflecopter megfelelő rubrikájába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.) 

0 Reviews:

Post Your Review