Agatha Christie: Szerelmi ​bűnügyek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Agatha Christie detektívtörténet Helikon krimi nyomozás
Agatha Christie: Szerelmi ​bűnügyek

Agatha Christie: Szerelmi ​bűnügyek

2022 Agatha Christie detektívtörténet Helikon krimi nyomozás
Rövid leírás:
A Helikon kiadó jóvoltából újabb szemet gyönyörködtető Agatha Christie gyűjtemény jelent meg nemrég.

Blogturné Részletek

Kiadó: Helikon kiadó

Terjedelem: 300 oldal

ISBN: 9789634798330

Fordította: Borbás Mária, Etédi Péter, Gy. Horváth László, Kállai Tibor, Katona Tamás, Sipos Katalin

Műfaj: detektívtörténet, krimi, nyomozás, novella

A szerelem furcsa dolgokra képes. Néha a legjobbat, olykor pedig a legrosszabbat hozza ki belőlünk. Agatha Christie, az emberi lélek páratlan ismerője e kötet novelláiban is mesterien fonja szerelmi bűnügyeinek szálait. Kedvenc detektíveinkkel meglepő helyszíneken találkozhatunk ? Mr. Satterthwaite az operába látogat Mr. Harley Quinnel, Parker Pyne hajókázik (de ez egy másik halál a Níluson!), Poirot vidéken időzik, és a darázsfészkek kiirtásának módjait tanulmányozza, Miss Marple egy falusi szerelmi gyilkosságot old meg, Tommy és Tuppence egy apróhirdetés nyomán bálba megy. Megtudhatjuk, miért fontos a bridzsben a treff király, hogy mit nem bocsát meg soha egy máskülönben elnéző feleség, és hogy mihez kezdhet a millióival egy életunt gazdag hölgy. Ez a kötet csupa-csupa szerelem és szenvedély… De a szerelem néha sötét, és nem mindig boldogít. És ezt a krimi királynőjénél senki sem tudta jobban.
 

A Helikon kiadó jóvoltából újabb szemet gyönyörködtető Agatha Christie gyűjtemény jelent meg nemrég. A mostani novelláskötetben szerelmi bűnügyekről olvashatunk, és megtudhatjuk, hogy a szerelem milyen furcsa dolgokra képes. Tartsatok bloggereinkkel, akik elmerülnek Mr. Quin, Parker Pyne, M. Poirot, Miss Marple és Tommy és Tuppence nyomozásaiban. Mivel a turné végén egy szerencsés olvasónk megnyerheti a Helikon kiadónak hála a könyvet, azt javasoljuk, hogy ne felejtsetek el játszani se!

Nyereményjáték

Mivel a Szerelmi ​bűnügyek c. kötetben több híres detektívet / nyomozópárost megismerhetünk meg, úgy döntöttünk, hogy ideje próbára tenni a krimi ismereteiteket! Minden állomáson találtok egy sziluettet, ami egy-egy ismertebb alakhoz tartozik. A feladatotok kitalálni a nevét, és beírni a megfelelő rubrikába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)

0 Reviews:

Post Your Review