Emma Lord: Tweet ​Cute - A tweetcsata - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 chick lit chick-lit ifjúsági KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Emma Lord: Tweet ​Cute - A tweetcsata

Emma Lord: Tweet ​Cute - A tweetcsata

2022 chick lit chick-lit ifjúsági KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus Vörös Pöttyös YA Young Adult
Rövid leírás:
Mi történik, ha két fiatal tweet csatába kezd a családi burgezőik nevében?

Blogturné Részletek



Kiadó: Könvmolyképző (Vörös pöttyös könyvek)

Terjedelem: 392 oldal

ISBN: 9789635970391 · Fordította: Chovanecz-Molnár Éva

Műfaj: Romantikus Young Adult

Mitől ​olvad meg a szíved? Hadd mutassam be Peppert, az úszócsapat kapitányát, krónikus maximalistát, aki mindenben a tökéletesre tör! Bár a családja épp széthullóban, kiterjedt gyorsétteremláncuk erőteljes növekedésnek indult, főként Peppernek köszönhetően. Csak komoly zsonglőrködés árán tud helytállni a hétköznapokban, miközben titokban ő felel a Big League Burger óriási Twitter-fiókjáért is. És akkor színre lép Jack, az osztály bohóca, aki folyton borsot tör Pepper orra alá. Jack – ha épp nem a szemérmetlenül népszerű ikerbátyja árnyékából próbál kilépni – a család szendvicsbárjában szorgoskodik. A bizniszt, amit a jövőben neki szánnak, nem neki találták ki. Ám amikor a Big League Burger lenyúlja a nagymamája ikonikus grillszendvicsének receptjét, beleveti magát, hogy tweetről tweetre elégtételt vegyen. Szerelembe és grillszendvicsbe minden belefér – legalábbis míg Pepper és Jack szóváltása őrült csatározássá nem fajul a Twitteren. És miközben a nyilvánosság előtt egymást aprítják csípős mémekkel és retweetcsatákkal, nem sejtik, hogy egy anonim chatalkalmazás segítségével, a magánéletben is keresztezik egymást az útjaik. Ahogy mélyül a kapcsolatuk és fokozódik online a helyzet, úgy lesz egyre személyesebb a harc, míg végül a szemben álló felek kénytelenek elismerni, hogy ezen a váratlan módon, helyen és időben rájuk talált a szerelem.


Mi történik, ha két fiatal tweet csatába kezd a családi burgezőik nevében? Ráadásul tegyük fel, hogy ez a két fiatal éppen csak kezd összebarátkozni egymással a való életben? Az eminens Pepper és az osztály bohóca, Jack kapcsolatát követhetjük nyomon a legújabb Vörös Pöttyös történetben. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, mit szóltak a vérre menő szópárbajokhoz, de ne felejtsetek el játszani se! 
A turné végén megnyerhetitek a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

Nyereményjáték

Szeretjük a levelezős szerelmes történeteket, mint amilyen a Tweet Cute is, így a mostani feladat is ezzel lesz kapcsolatos. Az egyes idézetek alapján találjátok ki, hogy mely regényből származik! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.) 

0 Reviews:

Post Your Review