Elle Cosimano: Finlay Donovan ölni tudna - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Agave humoros krimi
Elle Cosimano: Finlay Donovan ölni tudna

Elle Cosimano: Finlay Donovan ölni tudna

2022 Agave humoros krimi
Rövid leírás:
Elle Cosimano egy izgalmas, szórakoztató krimi sorozatot indított el, melynek első részét, a Finlay Donovan ölni tudná-t az Agave Kiadó hozta el

Blogturné Részletek



Kiadó: Agave

Fordító:  Török Krisztina

Műfaj:  krimi

Terjedelem:368 oldal

Elle Cosimano az anyaság minden örömét és megpróbáltatását bemutató regénye pergő stílusú és őrülten szellemes, letehetetlenül szórakoztató olvasmány. Finlay Donovan kétgyerekes, egyedülálló és idegileg teljesen kimerült anyuka, aki mellesleg leadási határidőkkel küszködő írónő is egyben. Az élete totális káosz. Az ügynökének beígért könyvével egyáltalán nem halad, a volt férje kérdés nélkül elbocsátotta a kisegítő bébiszittert, négyéves kislányát pedig épp egy igen szerencsétlenül alakult első hajvágási kísérlet eredményeképpen a fejéhez szigszalagozott tincsekkel kénytelen óvodába vinni. Finlay egyre sokasodó problémáin az sem segít, hogy az ügynökével folytatott üzleti ebédje alatt a szomszédos asztalnál ülők kihallgatják krimije tervezett történetét, és tévesen bérgyilkosnak vélik. Finlay pedig saját maga legnagyobb döbbenetére igent mond a felkérésre, hogy elintézzen egy kellemetlen férjet. Mert hát valamiből élni is kell. Persze a való életben közel sem olyan egyszerű egy rendes bűncselekményt elkövetni, mint egy regény lapjain, ráadásul kisvártatva – hogy semmi se legyen egyszerű – Finlay menthetetlenül belebonyolódik egy nagyon is valódi gyilkossági nyomozás eseményeibe.


Elle Cosimano egy izgalmas, szórakoztató krimi sorozatot indított el, melynek első részét, a Finlay Donovan ölni tudná-t az Agave Kiadó hozta el magyarul is. Tartsatok velünk a turné folyamán, hogy megtudjátok, sikerül-e Finlay Donovannek túlélni a megpróbáltatásokat, s ha szerencsétek van a játék során a Kiadó jóvoltából felajánlott regényt is megnyerhetitek.

Nyereményjáték



Mivel főszereplőnk nem elsősorban nyomozó, mégis kénytelen gyilkosságot felkutatni, hasonló botcsinálta detektíveket keresünk. Az állomásokon rövid leírást találtok ezekről a regényhős nőkről, nevüket pedig a bloggerek elrejtették a bejegyzésben. Megfejtésként a Rafflecopter megfelelő sorába a karakterek nevét írjátok be.
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review