David Mitchell: Felhőatlasz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Disztópia Fantasy Helikon kaland kalandregény kortárs thriller
David Mitchell: Felhőatlasz

David Mitchell: Felhőatlasz

2022 Disztópia Fantasy Helikon kaland kalandregény kortárs thriller
Rövid leírás:
David Mitchell ikonikus művében időn és téren keresztül egymásba fonódó sorsok, életutak történeteit követhetjük nyomon.

Blogturné Részletek



Kiadó: Helikon kiadó

Terjedelem: 624 oldal

ISBN: 9789634797579

Fordította: Borbás Mária, Falvay Dóra, Hordós Marianna, Bajtai Zoltán, Czigányik Zsolt, Polyák Béla

Műfaj: disztópia, fantasy, filmadaptáció, filozofikus regény, kalandregény, társadalomkritika, thriller 

MINDEN ​ÖSSZEFÜGG Egy zaklatott életű ifjú zeneszerző az ihlet pillanatában ráérez az örökkévalóságra. Sorsszerű viszonyok, cinikus érzelmek és látnoki szerelmek motívumaiból hat történet rajzolódik ki, melyek mindegyike túlmutat önmagán – egy leírhatatlan harmónia felé. Ez az átkozottul tökéletes összhang szólal meg a Felhőatlasz olvasóiban. David Mitchell bravúros felépítésű, virtuóz nyelvezetű művében az összefonódó életek minden időbeli és térbeli határt átlépve hatnak egymásra. A lelkek korokon és kontinenseken át vándorolnak, akár az égbolton átvonuló felhők. De ki irányítja sorsunkat: mi magunk vagy valamilyen külső erő? Képesek vagyunk-e tanulni a múltból, az előző életekből, vagy az emberiség újra és újra elköveti ugyanazokat a hibákat? A regényből a Mátrix-trilógia és A parfüm rendezői forgattak vibrálóan szellemes filmet. 

 

David Mitchell ikonikus művében időn és téren keresztül egymásba fonódó sorsok, életutak történeteit követhetjük nyomon. Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok mit gondolnak a Felhőatlaszról és a regény számos szereplőjéről. Ne felejtsetek el játszani se, ugyanis a turné végén megnyerhetitek a Helikon kiadó által felajánlott nyereménypéldányt is!

Nyereményjáték

A Felhőatlasz írójának, David Mitchellnek már három magyarul is megjelent műve van. A feladatotok kitalálni, hogy az egyes állomásokon melyik regényéből idéztünk. (Csak a rafflecopter közelében elhelyezett idézetek érnek!)

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)

0 Reviews:

Post Your Review