Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward - Nézz az ég felé (Tiéd vagyok #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 betegség Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward - Nézz az ég felé (Tiéd vagyok #2)

Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward - Nézz az ég felé (Tiéd vagyok #2)

2022 betegség Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Miks-Rédai Viktória

Műfaj:  romantikus, new adult

Terjedelem: 416 oldal

Tudd meg, milyen fából faragtak tulajdonképpen!
A húszéves Paisley Donovannel a nővére halála óta (akivel azonos szívbetegségben szenved) úgy bánnak a szülei, mintha porcelánból lenne. Paisley-t azonban semmi sem akadályozhatja meg, hogy végigcsinálja a bakancslistáját – még a halál sem. Pedig majdnem így lett, ám Jagger Bateman kimenti az óceánból, és nem csak újraéleszti: lángra lobbantja a lelkét.
Jagger az ország legkeményebb pilótaképzőjébe jár. Ijesztően szexi, vakmerő, szóval tökéletes egy lány számára, aki mindent meg akar kapni az élettől. Paisley-nek el kell döntenie, mennyit tehet kockára egy fiúért, aki miatt kissé túl hevesen ver a szíve.
Veszélyes vidék felett repülnek… Egyetlen hiba, és mindketten odavesznek a zuhanásban.


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward - Nézz az ég felé című regényét, mely a Tiéd vagyok sorozat második része. A négy pilótaképzős barát közül  ebben a részben Jagger Bateman lesz szerelmes egy titkokkal teli  gyönyörű lányba, a szerző kettejük történetét meséli el.  Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

A sorozatban szereplő srácok álmai nem csak a lányok körül forognak, a helikopterek is jelentős szerepet kapnak bennük. Minden állomáson egy-egy katonai helikopterfajta nevének betűit kell helyes sorrendbe rakva beírnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review