Julie Kagawa: A róka árnya - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 arókaárnya Fantasy Julie Kagawa Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó shadowofthefox Young Adult
Julie Kagawa: A róka árnya

Julie Kagawa: A róka árnya

2022 arókaárnya Fantasy Julie Kagawa Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó shadowofthefox Young Adult
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Julie Kagawa japán mondavilágon alapuló sorozatának első kötete, A róka árnya.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Könyvmolyképző kiadó

Fordító: Takács Ágnes

Műfaj: Fantasy (YA)

Terjedelem: 480 oldal

Egyetlen kívánság új hajnalt ébreszt!
Minden ezredik évben az Ezer Imádság Tekercsének birtokosa előhívhatja a hatalmas Kami Sárkányt a tengerből, és lehet hozzá egyetlen kívánsága. Az idő közeleg… és a tekercs hiányzó darabjait Ivagoto egész területén keresik.

Amikor a démonok megölik a félkicune Jumeko befogadóit, a lány kénytelen elmenekülni az otthonából a tekercs egy darabjával. A sors a titokzatos szamuráj, Kage Tacumi felé tereli őt, aki Jumeko egyetlen reménye a túlélésre. Ám a fiú parancsot kapott a tekercs megszerzésére. Ezzel egy nyugtalanító szövetség köttetik, és Jumeko megkezdi élete legnagyobb megtévesztését, tudva, hogy a titka nem csupán élet-halál kérdése – az egész világ sorsa múlik rajta

A japán mitológia inspirálta történet a kirobbanóan tehetséges
Julie Kagawa tollából.

Az év legelképesztőbb fantasyje.

 




A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Julie Kagawa japán mondavilágon alapuló sorozatának első kötete, A róka árnya. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a könyv egy példányát!


Nyereményjáték

Julie Kagawa mely könyvéből idéztünk? Minden állomáson találtok egy idézetet. Nincs más dolgotok, mint beírni a helyes megfejtést a Rafflecopter doboz megfelelő sorába!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review