Bodor Attila: ​Az ​elképesztő kelkáposzta-főzelék - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Bodor Attila illusztrált Könyvmolyképző Kiadó Magyar szerző mesekönyv
Bodor Attila: ​Az ​elképesztő kelkáposzta-főzelék

Bodor Attila: ​Az ​elképesztő kelkáposzta-főzelék

2022 Bodor Attila illusztrált Könyvmolyképző Kiadó Magyar szerző mesekönyv
Rövid leírás:
Barnabás azt hiszi, az a legnagyobb nehézség az életében, hogy néha meg kell ennie a kelkáposzta-főzeléket...

Blogturné Részletek

 




Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó, 2021
Műfaj: mesekönyv


Fülszöveg: Nem szereted a kelbimbót?
Lehet, hogy ő sem szeret téged!

Barnabás óriási pácba kerül, mikor a vasárnapi ebéd megkergül. A kelkáposzta-főzelékből átjáró nyílik egy másik világba, ahonnan különös lények érkeznek. Gonosz terveik vannak a Földdel.

Barnabáson a világ szeme! Ő, egy osztálytársa, Norvégia, és egy beszélő karfiol mentőcsapatot alakítanak. Együtt átjutnak a Zöldre, hogy ott megküzdjenek a gonosz kelbimbóval, és visszaszerezzék azt, ami számukra a legfontosabb: a családjukat.

Vajon sikerül túljárniuk Őkelsége eszén? Egy biztos: a kelkáposzta-főzelék sosem lesz már ugyanaz. Merülj bele te is a kalandokba, olvass zöldségeket!

Egy könyv, ami izgalmassá teszi a főzelékevést.

 


Barnabás azt hiszi, az a legnagyobb nehézség az életében, hogy néha meg kell ennie a kelkáposzta-főzeléket.  Na de mi a helyzet akkor, amikor az undi zöldségek életre kelnek, és ráadásul még világuralomra is akarnak törni? Bodor Attila új gyermekkönyvéből többek között erre a kérdésre is választ kaphatunk. Tarts bloggereinkkel, és nyerd meg a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott példányt!



Nyereményjáték:

Bizony vannak olyan zöldségek, amiket a gyerekek nem annyira szeretnek. Mostani játékunkban ilyenek után nyomozunk! Minden bejegyzésben elrejtettük egy-egy zöldség betűit, a ti feladatotok pedig, hogy a helyes sorrendbe téve beírjátok azt a rafflecopter-doboz megfelelő helyére.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review