Nic Stone - Shuri - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Middle grade szuperhős
Nic Stone - Shuri

Nic Stone - Shuri

2022 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Middle grade szuperhős
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Nic Stone Shuri c. regénye, melyben a Fekete Párduc kishúga kerül rivaldafénybe.

Blogturné Részletek


Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Pulai Veronika

Műfaj:  szuperhős

Terjedelem: 216 oldal

A ​Fekete Párduc mozifilm legszerethetőbb mellékszereplője, Shuri mindent visz.
Igazság szerint, ha Shurinak bárki azt mondja, hogy elég kitennie a lábát Wakandából, és máris harcolnia kell, csak forgatta volna a szemét.
Sosem ismerné be, de abban sem biztos, hogy képes lenne harcolni.
De igenis harcolni fog.
Wakandáért.
Shuri a Fekete Párduc, T’Challa kishúga. Tehetséges fegyvertervező, a tudomány és a technika zseniális szakértője. Hercegnő. Ugyanakkor egy tinédzser, aki nagyon szeretné, ha végre komolyan vennék.
Most viszont úgy tűnik, ő az egyetlen, aki megmentheti a hazáját! A Fekete Párduc erejét adó, szívalakú virágot veszély fenyegeti, márpedig ennek kivizsgálásához igazi szakértőkre lesz szükség. És ez csak a titokzatos események kezdete…
Shuri tehát nekivág egy kalandokkal teli útnak titkok, látomások és veszélyes kihívások közepette. Vajon időben hazaér, hogy segíthessen imádott Wakandáján?
Marvel történet nem csak Marvel rajongóknak.
A Fekete Párduc képregényekből és filmekből ismert ifjú hercegnő, aki szeretne kilépni az előítéletek árnyékából ezúttal önálló történetet kapott. Izgalmas és szórakoztató olvasmány minden, kalandot kereső fiatal számára.


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Nic Stone Shuri c. regénye, melyben a Fekete Párduc legszerethetőbb mellékszereplője kerül rivaldafénybe. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják a Hercegnő fordulatokban, mágiában és tudományokban - na meg humorban - gazdag történetét.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg Wakandát, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Fekete párduc világát. Minden állomáson találtok egy betűhalmazt, amit helyes sorrendbe rakva, egy titulust, nevet vagy anyagot kaptok. Ha ezzel megvagytok, nincs más dolgotok, mint beírni a rafflecopter doboz megfelelő mezőjébe.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review