A. K. Larkwood: A Kimondatlan Név - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Agave Fantasy
A. K. Larkwood: A Kimondatlan Név

A. K. Larkwood: A Kimondatlan Név

2022 Agave Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Kiadó: Agave Könyvek

Fordító: Tamás Gábor

Műfaj: fantasy

Terjedelem: 544 oldal

Mi lenne, ha tudnád, hogyan és mikor fogsz meghalni?
Kszorvejt az ősi mágia egyik szektája nevelte. Mindig is tudta, hogy a tizennegyedik születésnapján felmászik majd a hegyre, belép a szentélybe, és az istenük, a Kimondatlan áldozata lesz. Ám a halála napján felkeresi egy nagy hatalmú varázsló, és lehetőséget kínál neki: fordítson hátat a végzetének, hogy tolvajjá, kémmé és orgyilkossá váljon – a varázsló hű fegyverévé. A lány sosem akart értelmetlen halált halni, ezért elfogadja az ajánlatot. Kezdetben segít megdönteni egy ország vezetését és visszaadni a varázslónak a hatalmát, aztán a megbízásából kutatni kezd egy ereklye után, amely számos világot képes lenne megváltoztatni. Eljön azonban a nap, amitől Kszorvej mindvégig rettegett. Szembetalálkozik régi szektájával, amelynek tagjai ugyanazt a mágikus tárgyat keresik. Kszorverjnek el kell számolnia a múltjával, ráadásul szembesül a ténnyel, hogy az istenek nem felejtenek, és idővel minden adósságot meg kell fizetni…



A. K. Larkwood első regénye, A Kimondatlan Név egy nagyívű fantasy történet, melyet az Agave Könyvek hozott el nekünk magyar nyelven. Tarts te is a Blogturné Klub bloggereivel, és tudj meg többet erről az izgalmas könyvről, melynek egy példányát akár meg is nyerheted!

Nyereményjáték

A. K. Larkwood regényében sok klasszikus fantasy lény szerepel, azonban mindegyikük egészen másként tűnik fel, mint ahogy megszokhattuk. Ennek ellenére Larkwood számos fantasy regényből inspirálódhatott, melyek közül néhányat most ki kell találnotok. Az állomásokon egy-egy könyv fülszövegéből idéztünk, a ti feladatotok pedig az, hogy felismerjétek, hogy melyik könyv gondoltunk! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

  • 05.03. Spirit Bliss Sárga könyves út

0 Reviews:

Post Your Review