Shona Innes: A ​gondolatok kertje - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Agócs Írisz gyerekkönyv illusztrált mesekönyv Pagony Kiadó Pagony könyvek Shona Innes
Shona Innes: A ​gondolatok kertje

Shona Innes: A ​gondolatok kertje

2022 Agócs Írisz gyerekkönyv illusztrált mesekönyv Pagony Kiadó Pagony könyvek Shona Innes
Rövid leírás:
A Pagony kiadó gondozásában megjelent Shona Innes pszichológus Ölelj meg! című sorozata hasznos tanácsok kal látja el a kicsiket és a nagyokat.

Blogturné Részletek

 





Kiadó: Pagony

Fordító: Rét Viktória

Műfaj: Gyerekkönyv

Terjedelem: 32 oldal

A lassítás, a megállás, a belső működések tudatosítása nagyon fontos a gondolatok kertjében való eligazodáshoz, de a stressz és az érzelmek kezelésében is. Néha jó, ha ellátogatunk a fejünkben burjánzó kertbe, hogy ne akadjunk el, és a folyamatosan növekvő gondolatvirágok sűrűjében ki tudjunk igazodni.
Szél Dávid, pszichológus

Shona Innes pszichológus könyvei segítenek a gyerekeknek megbirkózni az élet olyan kérdéseivel, amelyek néha még felnőttként is nehezen emészthetők. Agócs Írisz pedig csodálatosan érzékeny rajzokat készít hozzájuk – ez az Ölelj meg! sorozat.

 



A Pagony kiadó gondozásában megjelent Shona Innes klinikai pszichológus és igazságügyi pszichológus szakértő Ölelj meg! című sorozata hasznos tanácsokkal látja el a kicsiket és a nagyokat. A könyv csodás illusztrációi Agócs Írisz keze munkáját dicsérik, melyek tökéletes összehangot alkotnak a szívmelengető tartalommal.

Nyereményjáték

Itt a tavasz, így nem csak a Gondolatok kertjében találunk csodaszép virágokat, hanem a természetben is. Néhány virág neve azonban összekeveredett. Nincs más dolgotok, mint kibogozni a neveket, majd beírni a helyes megfejtést a Rafflecopter doboz megfelelő sorába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review