Ruff Orsolya: Volt egy ház - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 ifjúsági Manó Könyvek Ruff Orsolya
Ruff Orsolya: Volt egy ház

Ruff Orsolya: Volt egy ház

2021 ifjúsági Manó Könyvek Ruff Orsolya
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 




Kiadó:
 Manó Könyvek, 2021 
Műfaj: ifjúsági regény
Terjedelem: 248 oldal

Fülszöveg: Van egy ház valahol a városban, egy romosnak tűnő régi ház, amely rengeteg titkot rejt. A tizenkét éves Emma erről mit sem sejt, amikor egy szép napon beköltözik a családjával. Ő először csak a sárkányformájú kandallót látja, a kalandos zegzugokat meg az elvadult kertet. Hamarosan azonban különös dolgok történnek: Emma egy titokzatos tárgyra bukkan, valaki különös jelet kapar egy diófába, a házban leomlik egy fal, a környéken pedig felbukkan egy idegen, egy minden hájjal megkent Kalóz, akinek megjelenése semmi jót nem ígér. Nem mindennapi események sora veszi kezdetét, melyek során feltárul a ház és egykori lakói története. De mit titkol Emma nagymamája, miben mesterkedik a Kalóz, és vajon ki az a Regulus? Kódok és rejtvények, elsárgult levelek és régi naplóbejegyzések során feltárul az elfeledett ház története.

 

Ruff Orsolya nemrég megjelent, Volt egy ház című ifjúsági regényében egy ódon, régi házat fedezhetünk fel a főszereplő kislánnyal, Emmával együtt. Miközben megismeri a régi szobákat és titkos rejtekhelyeket, Emma a történelemről és saját családjáról is egyre több dolgot tud meg, mely tudás egyszerre fájdalmas és felemelő. Tartsatok három bloggerünkkel ennek az érzékeny és különleges könyvnek a turnéjára, és nyerjétek meg a Manó Könyvek által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Ruff Orsolya nem csak íróként, hanem fordítóként is ismert hazánkban. Mostani nyereményjátékunkban minden állomáson találtok egy-egy idézetet egy általa fordított regényből, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review