Rácz-Stefán Tibor: Nincs hozzád hasonló - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 erotikus KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia New Adult Rácz-Stefán Tibor romantikus Rubin pöttyös
Rácz-Stefán Tibor: Nincs hozzád hasonló

Rácz-Stefán Tibor: Nincs hozzád hasonló

2021 erotikus KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia New Adult Rácz-Stefán Tibor romantikus Rubin pöttyös
Rövid leírás:
Megjelent Rácz-Stefán Tibor legújabb romantikus, erotikus regénye, amely Kristóf és Csongor megható és elgondolkodtató történetét meséli el!

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző (Rubin Pöttyös könyvek)

Téma/műfaj: LMBTQ, erotikus, romantikus, New Adult

Terjedelem: 296 oldal

ISBN: 9789635613946

Mit áldoznál fel a szerelemért? Egész életemben csak egy dologra vágytam: egy kedves, vicces és helyes srácra, aki meglátja az embert a plusz kilók mögött, és úgy szeret, ahogy vagyok. Most belépett az életembe ez a srác: Kristófnak hívják. Ő az, akiről mindig is álmodoztam. Órákon át tudok vele beszélgetni, úgy csókol meg, hogy attól megőrülök, és mindig képes mosolyt csalni az arcomra. Mellette keltem életre igazán. A könyvekben, amiket fordítok, itt jönne el a happy end. Hát, az én életemben a szerelem egy lehetetlen döntéshelyzettel párosul, amiben az egészségem a tét… Szívszorítóan őszinte történet arról, hogy mi történik, ha a szív harcba száll az ésszel. Mélyedj el benne! 




Turnénk kezdetével egy időben jelent meg Rácz-Stefán Tibor legújabb romantikus, erotikus regénye, amely Kristóf és Csongor megható és elgondolkodtató történetét meséli el! A turné végén Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a Nincs hozzád hasonló egy példányát! Tartsatok velünk!

Nyereményjáték

A regény főszereplője, Csongor túlsúlyos, de nem ő az egyetlen, akinek a Könyvmolyképzőnél megjelent regények közül feleslege van. Minden állomáson találtok egy súllyal kapcsolatos idézetet, és az a feladatotok, hogy kitaláljátok, mely regényből származik! Jó keresgélést! (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.) 

0 Reviews:

Post Your Review