Disney ​– Micimackó: 5 perces történetek - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Disney gyerekkönyv Kolibri Kiadó mesegyűjtemény mesekönyv
Disney ​– Micimackó: 5 perces történetek

Disney ​– Micimackó: 5 perces történetek

2021 Disney gyerekkönyv Kolibri Kiadó mesegyűjtemény mesekönyv
Rövid leírás:
A Kolibri Kiadó ismét elrepít minket a Százholdas Pagonyba, ahol néhány rövid történet erejéig újra találkozhatunk kedvenc medvénkkel és barátaival.

Blogturné Részletek




Kiadó:
 Kolibri Kiadó

Fordító: Wohl Anita

Műfaj: Mesekönyv

Terjedelem: 196 oldal

Üdvözlünk a Százholdas Pagonyban! Vegyél részt Micimackó születésnapi zsúrján, segíts megtalálni Nyuszi jókedvét, és játssz Zsebibabával! Ezt a kedvenc mesehőseidről szóló, 5 perces, rövid mesékből álló gyűjteményt bármikor olvashatod: alvás előtt, útközben, vagy amikor csak kedved tartja. Fantasztikus kalandokban lehet részed Micimackó elbűvölő világában, amelyek megédesítik az álmodat!
 

A Kolibri Kiadó ismét a Százholdas Pagonyba repít el minket legújabb kötetével, ahol néhány rövid történet erejéig újra találkozhatunk kedvenc csacsi, öreg medvénkkel és barátaival. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Kolibri Kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Játékunk során az egyes állomásokon a Micimackó mesék egy-egy karakterének képzeletbeli mondatát találjátok. A feladat az, hogy kitaláljátok, hogy kitől származhat a mondat, és a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található szereplő nevét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Kolibri Kiadó által felajánlott példány a könyvből! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review