Rejtő Jenő: A három testőr Afrikában - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Helikon kaland Rejtő Jenő
Rejtő Jenő: A három testőr Afrikában

Rejtő Jenő: A három testőr Afrikában

2021 Helikon kaland Rejtő Jenő
Rövid leírás:
Újabb kalandok Csülök, Tuskó Hopkins, Senki Alfonz, és a Török Szultán oldalán, akik nem csak egy nő, hanem egész Franciaország segítségére sietnek.

Blogturné Részletek




Kiadó: Helikon

Illusztrátor: Korcsmáros Pál

Műfaj: kaland

Terjedelem: 240 oldal

Az elátkozott partból megismert együttes – Csülök, Tuskó Hopkins, Senki Alfonz és a Török Szultán – újabb sötét rejtélyek felkutatására indul. Igaz, hogy nem egy úton, hiszen Csülökék, miként a „három testőr”, az izgalmas és halálos veszélyeket ígérő kalandok során lovagi szolgálatot is teljesítenek egy francia lány, Yvonne oldalán, a Török Szultán viszont – úgy tűnik – aljas árulásaival egyre nagyobb veszélyekbe sodorja őket. De Yvonne apja, Duron tábornok megmentése és egy óriási panama leleplezése után kiderül, hogy „aljas” módszereivel a Török Szultán is csak leplezte magát, s az igazság kiderítésében, a veszedelmes kalandok sikeres kimenetelében őneki is jókora része van.

Ki ne ismerné a magyar szórakoztató irodalom egyik ikonikus alakját, Rejtő Jenőt? Humoros történeteit színpadon és filmen is feldolgozták, könyveinek pedig Korcsmáros Pál rajzai segítenek vizualitást adni. Korábban már megismerkedhettetek nálunk a történet előzményeivel, azaz Az elátkozott parttal, most pedig újra Csülök, Tuskó Hopkins, Senki Alfonz, és a Török Szultán kalandjaiba vethetitek bele magatokat az oldalunkon. Tartsatok velünk!

Nyereményjáték

Mivel történetünkben Afrikában kalandozunk, játékunk is ehhez a földrészhez fog kapcsolódni. Mindössze annyi a dolgotok, hogy az állomáson található kérdésre helyes választ adjatok, és beírjátok a Rafflecopter megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review