Jordan Paramor: Szexoktatás: Útmutató az élethez - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 ifjúsági ismeretterjesztő Kolibri Kiadó
Jordan Paramor: Szexoktatás: Útmutató az élethez

Jordan Paramor: Szexoktatás: Útmutató az élethez

2021 ifjúsági ismeretterjesztő Kolibri Kiadó
Rövid leírás:
A Netflix saját gyártású sorozata a Szexoktatás alapján készült ismeretterjesztő kötet.

Blogturné Részletek

Kiadó: Kolibri

Fordító: Sárpátki Ádám

Műfaj:  ismeretterjesztő

Terjedelem: 198 oldal

A Netflix saját gyártású sorozata alapján. A szexről és a párkapcsolatokról szóló információk jó része elavult, ködös, vagy csak nem tükrözi az emberi tapasztalatok széles spektrumát, és a Moordale diákjai első kézből tudják, ez mennyire rossz. Ez a gyakorlatias útmutató az élethez és a szerelemhez tele van átfogó, széles körű információval, mert olyan nincs, hogy mindenkire minden illik. Kérdéseid vannak a testedről? Nem vagy biztos az érzéseidben? Vagy aggódsz, hogy az normális-e? Nos, ezzel nem vagy egyedül! Otis, Maeve és a barátaik tudják, hogy rengeteget kell tanulniuk a modern szerelem MINDEN oldaláról. Az eredmény? Ez az egyenes, közérthető és informatív útmutató az élethez. Tudj meg mindent a testedről, légy magabiztos a külsődben, ásd bele magad a beleegyezés, a szexualitás és a gender témáiba! Itt minden kérdésedre választ kapsz, amelyet eddig féltél feltenni! Úgyhogy csapd fel a könyvet, kezdj beszélgetni, kiabálni, sőt akár ordítani a SZ-E-X-ről!
 


Banner helye


A Netflix saját gyártású sorozata a Szexoktatás hihetetlen sikeres lett, főleg azért mert egyenesen beszél a fiatalok hétköznapi problémáiról. Ezt igyekszik könyvbe átültetni ez a Kolibri Kiadónál megjelent kiegészítő kötet, amely szintén igyekszik lekezelés nélkül foglalkozni a fő témával: a szexszel. Tartsatok bloggereinkkel hogy megtudjátok, ez mennyire sikerült és ha velünk játszatok méf nyerhettek is egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Mostani feladványunkban a könyv és a sorozat egy-egy szereplőjét bújtattuk el az értékelések sorai közé. A feladatotok, hogy megtaláljátok a kiemelt betűket, és a helyes sorrendbe téve beírjátok őket a rafflecopter doboz megfelelő helyére. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review