Disney - Adventi mesekalendárium - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Adventi mesekalendárium Disney Kolibri Kiadó
Disney - Adventi mesekalendárium

Disney - Adventi mesekalendárium

2021 Adventi mesekalendárium Disney Kolibri Kiadó
Rövid leírás:
Tedd szebbé az ünnepeket a kedvenc Disney hőseid karácsonyi kalandjaival!

Blogturné Részletek
Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Krivánszky Emőke, Wohl Anita

Műfaj:  mesekönyv

„Egy olyan fenyő magasodott előttük, amelyhez foghatót Bambi még sosem látott. Színes bogyókból és pattogatott kukoricából fűzött girland futott körbe rajta. Minden ága végén egy érett, lédús alma lógott. Bambi szerint a legszebb a fa tetejét díszítő arany csillag volt.” Ünnepi visszaszámlálás 24 minikönyvvel! A 24 varázslatos és időtlen történetet rejtő adventi kalendárium december minden napjára tartogat egy bájos Disney-mesét, hogy teljes legyen az ünnepi készülődés. Várd együtt a karácsonyt kedvenc mesehőseiddel!

 


Tedd szebbé az ünnepeket a kedvenc Disney-hőseid karácsonyi kalandjaival! Az Kolibri Kiadó jóvoltából megjelent Disney - Adventi mesekalendárium ugyanis 24 kis karácsonyi könyvvel varázsol el, és repít a mesék birodalmába. Tarts bloggereinkkel, ismerd meg jobban ezt a különleges kötetet, és ha velünk játszol, megnyerheted a könyv egy példányát is!

Nyereményjáték

A Disney - Adventi mesekalendáriumban 24 karácsonyi történetet olvashatunk, de aki nem elégszik meg ennyi mesével, azoknak nyereményjátékunkban most elhoztunk még néhányat. Írjátok meg a Rafflecopter dobozban, hogy melyik meséből származik az idézet, és máris esélyetek nyílik megnyerni az Adventi mesekalendárium egy példányát!


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review