Hilary McKay: Hamarosan ​látjuk egymást - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 család gyermekkönyv I. világháború Manó Könyvek
Hilary McKay: Hamarosan ​látjuk egymást

Hilary McKay: Hamarosan ​látjuk egymást

2021 család gyermekkönyv I. világháború Manó Könyvek
Rövid leírás:
A Manó Könyvek Kiadó gondozásában jelent meg Hilary McKay Hamarosan ​látjuk egymást c. gyermekkönyve idén ősszel. A szívmelengető történet Clarry, Pet

Blogturné Részletek

 







Kiadó:
 Manó Könyvek

Fordító: Todero Anna

Műfaj:  gyermekkönyv

Terjedelem: 376 oldal

Clarry és a bátyja, Peter a nagyszüleik cornwalli házában töltik a nyarakat ellenállhatatlan unokatestvérük, Rupert társaságában. Csakhogy megszokott életükre hamarosan egy szörnyű háború árnyéka vetül – és amikor Rupert beáll katonának és kimegy a frontra, Clarry úgy érzi, hogy a pacsirtadaltól hangos nyarak örökre véget értek. De túléli-e a család ezt a rettenetes háborút? A Costa „év gyerekkönyve” díj nyertese 2008-ban.
 



A Manó Könyvek Kiadó gondozásában jelent meg Hilary McKay Hamarosan ​látjuk egymást c. gyermekkönyve idén ősszel. A szívmelengető történet Clarry, Peter és Rupert felnőtté válásának rögös útját meséli el, akiknek életére az első világháború nehézségei is sötét árnyékot vetnek. Ha felkeltettük érdeklődéseteket, tartsatok velünk, és játsszatok a kiadó által felajánlott nyereménykönyvért. 

Nyereményjáték

A játék során első világháborúval kapcsolatos kérdéseket fogtok találni minden állomáson. A Rafflecopter doboz megfelelő sorába a helyes válaszokat várjuk. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review