Louisa May Alcott Jo ​fiai (Kisasszonyok 4.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 családregény gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek
Louisa May Alcott Jo ​fiai (Kisasszonyok 4.)

Louisa May Alcott Jo ​fiai (Kisasszonyok 4.)

2021 családregény gyermek- és ifjúsági irodalom Manó Könyvek
Rövid leírás:
A Manó Könyvek Kiadó nemrég gyönyörű kiadásban jelentette meg Louisa May Alcott klasszikusának befejező részét, a Jo fiai című kötetet.

Blogturné Részletek
Kiadó: Manó Könyvek

Fordító: Barta Judit

Műfaj:  klasszikus, ifjúsági, családregény

Terjedelem: 320 oldal

Louisa May Alcott családregényének, a Kisasszonyoknak befejező része a felnőtté válás nehézségeiről, csábításokról, tévutakról és tapasztalatokról egyaránt szól. Hála az öreg Mr. Laurence örökségének, tíz évvel az alapítás után továbbra is fogadja a diákokat és Jo Bhaer kísérleti iskolája főiskolává növi ki magát. A régi növendékek ifjakká, illetve bájos és céltudatos fiatal hölgyekké serdültek, akik a maguk útját járják a nagyvilágban. Ám egy fiatalnak ugyanannyi gondja akad, mint egy gyereknek, az élet komoly akadályokat gördít a fiatalok elé, akik mind ezek ellenére maradnak, akik mindig is voltak, Jo March fiai.

 


A Manó Könyvek Kiadó nemrég gyönyörű kiadásban jelentette meg Louisa May Alcott klasszikusának befejező részét, a Jo fiai című kötetet. Csatlakozzatok hozzánk, ismerjük meg együtt hogyan alakult kedves karaktereink sorsa és merüljünk el együtt ebben a romlatlan és tisztaszívű világban. Tartsatok bloggereinkkel és ha mellétek áll a szerencse meg is nyerhetitek a könyv egy példányát. 

Nyereményjáték

Mivel a Jo fiai a Kisasszonyok sorozat záró része, így ebben a játékban az előző kötetekre koncentrálunk. Mindegyik állomáson találtok egy idézetet, amely az első három kötet egyikében található. Nincs más dolgotok, mint beírni a Rafflecopter megfelelő sorába, hogy melyik könyvből származik az idézet. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review