Marvel: ​Bosszúállók – Szereplők nagykönyve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Kolibri Kiadó Marvel
Marvel: ​Bosszúállók – Szereplők nagykönyve

Marvel: ​Bosszúállók – Szereplők nagykönyve

2021 Kolibri Kiadó Marvel
Rövid leírás:

Blogturné Részletek




Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Sepsi László

Műfaj:  illusztrált, kézikönyv, szuperhős

Terjedelem: 208 oldal

Ismerd meg a Föld legnagyobb hőseinek szövetségeseit és ellenségeit! Ebben a gazdagon illusztrált, hivatalos útmutatóban több mint kétszáz Bosszúállók-karakter mutatkozik be, többek között a közkedvelt Pókember, a mágia mestere, Doktor Strange, valamint Thanos, az őrült titán és Loki, a csínytevés istene. A könyv oldalain a Marvel Comics legkiválóbb illusztrátorainak munkái köszönnek vissza, melyek mellett részletes összefoglalót találsz a szereplők eredettörténetéről, képességeiről és tulajdonságairól. Pillants bele a Bosszúállók mozgalmas, örökké változó világának legfrissebb eseményeibe!

 

A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Marvel: ​Bosszúállók – Szereplők nagykönyve című gazdagon illusztrált kötet. A könyv bemutatja a Bosszúállók alapító tagjait, a rendhagyó karaktereket és a leghalálosabb ellenségeiket. A könyvben több mint kétszáz karakter mutatkozik be. A lapokon a Marvel Comics legkiválóbb illusztrátorainak munkái köszönnek vissza, melyek mellett részletes összefoglalót találhatunk a szereplők eredettörténetéről, képességeiről és tulajdonságairól. Tartsatok velünk, merüljetek el a szuperhősök és ellenségeik világában, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyeremény könyvet. 

Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek a Marvel univerzumot. Minden állomáson találtok egy kérdést, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírni mindegyikre a helyes választ, és máris esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott kötetet. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review