Amira Stone - A mágia rabjai 2. Elszakítva - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Amira Stone Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Amira Stone - A mágia rabjai 2. Elszakítva

Amira Stone - A mágia rabjai 2. Elszakítva

2021 Amira Stone Fantasy Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:
A második részével folytatódott Amira Stone kalandos és izgalmas Young Adult sorozata, A mágia rabjai. Kövesd végig a Blogturnét, ahol értékelések és

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj:  Young Adult Fantasy

Terjedelem: 320 oldal

Amikor döntened kell, melyik utat választod. Áruló foglalta el a palotát. Kein, a kitaszított ezt látszólag kihasználja, és miközben segédkezet nyújt a hatalom átvételéhez, egyre több különleges képességet fedez fel magában. A halott király lányai menekülni kénytelenek. Ene rabként ébred egy felkelőkkel teli hajón, viszontagságai során barátságok, szövetségek és szerelmek szövődnek. De mekkora árat kell fizetnie a bosszúért? Mena és Ray a túlélőket mentik, mígnem kénytelenek elszakadni egymástól. Rayt ígérete köti, Menát a nyomasztó bűntudata és a kötelessége. Hárman három különböző úton indulnak, bár a céljaik közösek. Vajon az útjaik összeérnek valahol? Vajon Ray és Ene szerelme elég erős? És vajon ki a meeshai? Kié az igazi hatalom? Titok, cselszövés, szerelem és szenvedélyes küzdelem a túlélésért Amira Stone új regényében. Két hercegnő és a két számkivetett fiú történetének folytatása, egy váratlan csavarral.

 



A második részével folytatódott Amira Stone kalandos és izgalmas Young Adult sorozata, A mágia rabjai.

Kövesd végig a Blogturnét, ahol értékelések és extrák zöme vár rád, és ha velünk játszol, meg is nyerheted a regény egy példányát.

Nyereményjáték

Amira Stone is az Aranymosás Válogatás egyik olyan nyertese, akit aztán megannyi olvasó zárt a szívébe a tehetségének köszönhetően. A mostani játékunk során Aranymosás-győztes könyvekből találsz idézeteket, a feladatod pedig, hogy beírd a rafflecopter doboz megfelelő sorába az adott kötet címét. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review