Mona Kasten: Trust Again – Bízz újra! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Kiadó Mona Kasten New Adult Rubin pöttyös
Mona Kasten: Trust Again – Bízz újra!

Mona Kasten: Trust Again – Bízz újra!

2021 Könyvmolyképző Kiadó Mona Kasten New Adult Rubin pöttyös
Rövid leírás:
A napokban jelenik meg Mona Kasten Újrakezdés sorozatának második kötete, a Trust Again – Bízz újra! a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A könyvben e

Blogturné Részletek

 





Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Budai Zita

Műfaj:  new adult

Terjedelem: 460 oldal

Dawn már leszámolt a szerelemmel – Spencer nem hajlandó feladni. Amikor Dawn először találkozik Spencer Cosgrove-val, rögtön tudja, hogy beütött nála a krach. Méghozzá alaposan. Spencer szexi, sármos és vicces, pont az esete – és a fiú azonnal flörtölni is kezd vele. Csakhogy Dawn fogadalmat tett, hogy elkerüli a férfiakat. Túl nagy fájdalmat érez, amiért rossz partnerben bízott meg, túl mély a seb, amiért megcsalták. De Spencer nem adja fel. És amikor Dawn rájön a srác szívszaggató titkára, világossá válik számára, hogy esélye sincs felülkerekedni azon a káoszon, amivé Spencer miatt vált az élete. Kövesd az álmait!
 



A napokban jelenik meg Mona Kasten Újrakezdés sorozatának második kötete, a Trust Again – Bízz újra! a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A könyvben ezúttal Dawnnak és Spencernek kell legyőznie belső démonait, és megtanulni, hogyan bízhatnak egymásban és találhatják meg a boldogságot. Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, tartsatok velünk, hiszen ebben a blogturnéban nemcsak a második, hanem az első részhez is hozunk értékelést és extra állomásokat. A turné végén pedig természetesen a Bízz újra egy példánya is sorsolásra kerül.

Nyereményjáték

A könyvünk főszereplője, Dawn novellákat ír, ezért a játékunk is ehhez fog kapcsolódni. Az állomásokon olyan könyvekből fogunk idézni, amelyeknek valamely szereplője író, a feladat pedig mindössze annyi lesz, hogy kitaláljátok, mely regényből származik az idézet, és beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába a könyv szerzőjét és címét. Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


0 Reviews:

Post Your Review