Matt Haig: A fiú, akit Karácsonynak hívnak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 gyerekkönyv kalandregény Kolibri Kiadó meseregény
Matt Haig: A fiú, akit Karácsonynak hívnak

Matt Haig: A fiú, akit Karácsonynak hívnak

2021 gyerekkönyv kalandregény Kolibri Kiadó meseregény
Rövid leírás:
A Netflix filmet készített Matt Haig A fiú, akit karácsonynak hívnak című regényéből, ennek alkalmából új filmes borítóval is megjelenik a könyv.

Blogturné Részletek







Kiadó: Kolibri Kiadó

Fordító: Magyari Andrea

Műfaj: Meseregény

Terjedelem: 272 oldal

A regény alapján készült film a NETFLIX műsorának egyik legjobban várt meglepetése idén karácsonykor. „A tornyon egy ablak sem volt. A vastag ajtó fából meg fémből készült. És persze őrizték is. Nikolas ott ült a dohos cellában, és úgy érezte magát, mint a légy, amelyik légypapírra ragadt. Odakint várta a világ erdőkkel, tavakkal, hegyekkel és reményekkel, de ez a világ már másoké volt, őt kizárták belőle. Innen egyszerűen nem lehet kijutni. Furcsa módon mégsem érzett elkeseredettséget. Egy kicsit talán félt, de a szíve mélyén reménykedett. Kuncogni kezdett magában. Képtelenség. Erre gondolt hát Topó apó, jött rá Nikolas. Ez a varázslat lényege, nem igaz? Hogy a képtelenség elképzelhetővé válik.” Vajon a Télapó is volt kisfiú? Kik voltak a szülei? És hogyhogy nem öregszik? Miért titokban oson be a házakba? És mióta repülnek a szarvasok?! Kik azok a koboldok, és egyáltalán, milyen egy Igazmondó Glimpi? Ha ezek a kérdések régóta fúrják a te oldaladat is, ez a könyv neked szól. Végre mindent megtudhatsz, méghozzá a leghitelesebb forrásból! Készen állsz, hogy megismerd Nikolas kalandokkal, hóval, csupa lehetetlennek hitt dologgal (és még több hóval) teli történetét? Akkor kezdődjék a karácsonyi varázslat! Matt Haig (1975) számtalan díjnyertes felnőtt- és ifjúsági regény szerzője, forgatókönyvíró, újságíró. Könyvei közel harminc nyelven olvashatók.

 


A Netflix filmet készített Matt Haig A fiú, akit karácsonynak hívnak című regényéből. Ennek alkalmából a Kolibri Kiadó megjelentette a történetet filmes borítóval is. Ezúttal hat bloggerünkkel követheted végig, hogyan lesz a kis Nikolaszból Karácsony apó, és természetesen a turné végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből.

Nyereményjáték

Karácsony apó, Télapó, Mikulás… A különböző népek más és más néven nevezik azt a személyt, aki decemberben ajándékokat visz a gyerekeknek. A feladatotok ezúttal az, hogy megírjátok mely országokban nevezik a Nagyszakállút az adott állomáson található néven, és beírjátok a megfelelő országot a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

0 Reviews:

Post Your Review