Maggie O'Farrell: Ahol a Hóangyalok laknak - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Ahol a Hóangyalok laknak Maggie O'Farrell Manó Könyvek
Maggie O'Farrell: Ahol a Hóangyalok laknak

Maggie O'Farrell: Ahol a Hóangyalok laknak

2021 Ahol a Hóangyalok laknak Maggie O'Farrell Manó Könyvek
Rövid leírás:
Szilvia egy éjjel, amikor felébred, egy különös lényt talál a hálószobájában: egy Hóangyalt, aki csak rá vigyáz.

Blogturné Részletek


Kiadó: Manó Könyvek

Fordító: Kádár Annamária

Műfaj:  mese

Terjedelem: 72 oldal

Tudtad, ​hogyha egyszer készítettél egy hóangyalt, ő örökre veled marad? Soha nem tűnik el. Vigyáz rád és mindig visszajön, amikor szükséged van rá. Szilvia egy éjszaka hirtelen felriad, és nem tudja, miért. Lélegzetelállító látványban van része – egy hatalmas méretű szárnypárt lát, amely az elképzelhető legpuhább hófehér tollakból készült. Angyal van a szobájában, egy igazi Hóangyal! A hóangyal azért jött, hogy vigyázzon Szilviára és megmentse az életét. Vajon tényleg vigyáz rá, és azokra is, akik fontosak számára? A könyv nemcsak a gyerekekhez, hanem a gyermeklelkű felnőttekhez is szól, mindazokhoz, akik még hisznek a csodákban, varázslatban. Mindannyian esélyt kapunk arra, hogy visszatérjünk a saját gyerekkorunkba, amikor a valóság és fantázia határai még oly könnyen átjárhatóak voltak. Mert a Hóangyalok bennünk, a szívünkben laknak! Ebben a mesében a hit ereje ugyanolyan fényesen ragyog, mint azok a kis hópelyhek, amelyek a könyv minden szegletét díszítik. Maggie O'Farrell lenyűgöző írásának gyönyörű ezüst és matt kék színű illusztrációit Daniela Jaglenka Terrazzini munkáját dícsérik. Ez a varázslatos, szívet melengető mese tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

Szilvia egy éjjel, amikor felébred, egy különös lényt talál a hálószobájában: egy Hóangyalt, aki csak rá vigyáz. Ha ti is szeretnétek egy saját angyalt, aki csak rátok vigyáz, akkor tartsatok ti is bloggereinkkel, és ha játszatok velünk, akár meg is nyerhetitek az Ahol a Hóangyalok laknak című könyv egy példányát a Manó Könyvek jóvoltából.

Nyereményjáték

A tél az egyik legvarázslatosabb évszak, amikor úgy érezzük, hogy bármelyik pillanatban csodák történhetnek. Épp ezért mostani játékunkban olyan mesefilmeket válogattunk össze, melyekben Maggie O’Farrell könyvéhez hasonlóan egy varázslatos téli története mesélnek el. Ha rájöttetek, hogy melyik mesefilmből származik a blogokon található kép, akkor írjátok meg nekünk a Refflecopter dobozban a megfejtést, és máris esélyetek nyílik rá, hogy megnyerjétek az Ahol a Hóangyalok laknak című kötet egy példányát.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review