Mikki Daughtry · Rachael Lippincott: Mindvégig - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó
Mikki Daughtry · Rachael Lippincott: Mindvégig

Mikki Daughtry · Rachael Lippincott: Mindvégig

2021 Dream Válogatás ifjúsági Maxim Kiadó
Rövid leírás:
A Két lépés távolság után, most egy újabb lenyűgöző történetet olvashatunk a szerzőktől a Maxim Kiadó jóvoltából.

Blogturné Részletek




Kiadó:
 Maxim Kiadó

Fordító: Stier Ágnes

Műfaj:  ifjúsági

Terjedelem: 336 oldal

Megtalálhat még a szerelem, miután mindent elvesztettél? Kyle és Kimberly voltak a tökéletes pár a középiskolában, de amikor az érettségi banketten Kimberly szakít vele, Kyle világa szó szerint a feje tetejére áll. Autóbalesetet szenvednek, aminek során agykárosodása lesz, Kimberly pedig meghal. És nem ismer senkit, aki megérthetné, mit is érez. Amíg nem találkozik Marley-val. Marley-t is nagy veszteség érte, amiért saját magát hibáztatja. Ahogy Kyle és Marley próbálják egymás sebeit gyógyítani, érzéseik egyre erősebbek lesznek egymás iránt. Kyle azonban nem tud szabadulni a gondolattól, hogy egy újabb baleset felé száguld, ami ismét felforgatja majd az életét, pedig épp csak kezdte újra összerakni azt. És igaza van.

 


A Két lépés távolság után, most egy újabb lenyűgöző történetet olvashatunk a szerzőktől a Maxim Kiadó jóvoltából. Kyle és Kimberly voltak a tökéletes pár a középiskolában, de amikor az érettségi banketten Kimberly szakít vele, Kyle világa szó szerint a feje tetejére áll. Autóbalesetet szenvednek, aminek során agykárosodása lesz, Kimberly pedig meghal. És nem ismer senkit, aki megérthetné, mit is érez. Amíg nem találkozik Marley-val. Marley-t is nagy veszteség érte, amiért saját magát hibáztatja. De vajon képes lesz arra Kyle, hogy újra kezdjen mindent? Tartsatok velünk, ismerjétek ezt a szívfacsaró történetet, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott könyvet. 


Nyereményjáték

Az egyik legkülönlegesebb érzés az, amikor egy könyv magával ragadja a lelkünket és többé nem ereszti azt. A mostani játékunkban olyan történetekből hozunk 1-1 idézetet, melyek nagy hatással voltak ránk és mély nyomokat hagytak bennünk. Nincs más dolgokat, mint a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírni, hogy melyik regényből származik az idézet. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review