Ashley Carrigan: Tűzvarázsló - Negin #2 - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Ashley Carrigan paranormális Urban Fantasy Zafír pöttyös
Ashley Carrigan: Tűzvarázsló - Negin #2

Ashley Carrigan: Tűzvarázsló - Negin #2

2021 Ashley Carrigan paranormális Urban Fantasy Zafír pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj:  urban fantasy

Terjedelem: 416 oldal

Negin Belford immár félisteni mivoltának tudatában teljesít megbízatásokat az új csapat tagjaként. Titokzatos gyilkos után nyomoznak, aki feszültséget kelt és veszélyt hoz a Szövetségre.
A Lemer elvesztése miatt érzett mélabúból Nergal, az Alvilág jóképű urának személyes felbukkanása zökkenti ki a lányt, és egyúttal alaposan felkavarja a lelkét. Az isten mindent latba vet, hogy elnyerje a kegyeit, és beteljesedjen az alku, amit a lány apjával kötött a múltban.
Neginnek egyszerre kell szembenéznie az alattomos gyilkossal, és egyensúlyoznia Nergal iránti vonzalma és saját félelmei között.
Vajon mi köze a Tűzvarázslónak a titkos szervezethez? És mi a célja?
A kedélyes szellemvadászatnak vége. Sokkal kockázatosabb kihívásokkal kell szembenézniük a szereplőknek, és Negin többé már nem tud dacolni az elrendelt sorsával, sem forrongó érzelmeivel.
Még több kaland, még erősebb hatalom és szenvedély!
Az istenek akár köztünk is járhatnak…


A Könyvmolyképző Kiadó jelenteti meg Ashley Carrigan Negin sorozatának  új részét Tűzvarázsló címmel. Hősnőnket minden eddiginél félelmetesebb ellenfél célozza meg, aljas és kegyetlen támadásokkal kell szembenéznie, miközben az érzelmeit egy ősi isten ostromolja. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Ashley Carrigan könyveinek címeit keressük borító részletek alapján. Minden állomáson 1-1 képet találtok, ismerjétek fel a könyvet és a címét írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.  Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

0 Reviews:

Post Your Review