Ellery Lloyd: Képkockák - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Ellery Lloyd General Press thriller
Ellery Lloyd: Képkockák

Ellery Lloyd: Képkockák

2021 Ellery Lloyd General Press thriller
Rövid leírás:
Emmy Jackson igazi influenszer, akinek őszinte és spontán képeit és hitelesnek tűnő instagram-bejegyzéseit számtalan anyatársa követi...

Blogturné Részletek

 



Kiadó: General Press, 2021
Műfaj: regény
Terjedelem: 318 oldal

Fülszöveg: Milliók követik. Ám az egyikük meg akarja ölni.
Emmy Jackson mindig őszinte az instagramos követőivel. A gyerekeivel töltött napjainak minden egyes pillanatát megosztja velük, hiszen ő az az influenszer, aki mindig azt mondja, ami van.
A szkeptikus férje azonban tökéletesen tudja, hogy a családjuk képkockákba szorított élete egy nagy hazugság. Csakhogy amíg Emmy a kenyérkereső, addig senki sem szólhat bele abba, hogyan teszi pénzzé a családi életüket. Amelyet Emmynek köszönhetően több millióan követnek nap mint nap.
És a követők közül egyvalaki megszállottan figyeli minden új posztját – mert szerinte Emmy az a nő, akinek mindene megvan, ám semmit nem érdemel.
Egy elképesztően fordulatos, fantasztikusan eredeti könyv egy influenszer anyukáról, akinek a sikere nemcsak a házasságát és a lelki békéjét fenyegeti, hanem az életét is…

 

Emmy Jackson igazi influenszer, akinek őszinte és spontán képeit és hitelesnek tűnő instagram-bejegyzéseit számtalan anyatársa követi. De vajon mennyire tükrözik a valóságot a kis képkockákban megjelenített, tökéletlenségükben is irigylésre méltó mindennapok és családi pillanatok? És legfőképpen milyen veszélyeket hordoz magában, ha a magánéletünk minden mozzanatát a nyilvánosság elé tárjuk? Mindez kiderül, ha három bloggerünkkel tartotok, ráadásként pedig meg is nyerhetitek a General Press Kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

A regényben központi témakör az anyaság, így mostani nyereményjátékunk is ehhez kapcsolódik. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a feladatotok pedig, hogy a szerző nevét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére. 
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review