Suanne Laqueur: A pacsirták röpte (Vadászat 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Arany Pöttyös családregény Könyvmolyképző Kiadó romantikus történelmi romantikus
Suanne Laqueur: A pacsirták röpte (Vadászat 1.)

Suanne Laqueur: A pacsirták röpte (Vadászat 1.)

2021 Arany Pöttyös családregény Könyvmolyképző Kiadó romantikus történelmi romantikus
Rövid leírás:
Végre hazánkba is megérkezett Suanne Laqueur A pacsirták röpte című generációkat átívelő, feledhetetlen regénye, amely számos díjat nyert el.

Blogturné Részletek







Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Cseh Réka Zsuzsanna

Műfaj: Romantikus családregény

Terjedelem: 736 oldal

„Az ​életnek vannak szabályai. És nem állíthatsz be senkihez az éjszaka közepén, és veheted el azt, amiről megbeszéltük, hogy nem a tiéd.” 1973. szeptember 11. A 11 éves Alejandro Pendra a szobája ablakából nézi, ahogy a katonai puccs lecsap városára, a chilei Santiagóra, elpusztítva a családját és az egész gyerekkorát. Amikor egyedül az Egyesült Államokba érkezik, a városka egyik tekintélyes famíliája fogadja be. Eltűnt szülei miatti súlyos gyásza ellenére kötődni kezd a családhoz, és végül az egyik lányukat, Valerie-t feleségül veszi. 2001. szeptember 11. Javier Landes a szobája ablakából nézi,ahogy a terrorizmus lecsap New York Cityre . Manhattan egyik legjobban fizetett férfiescortjaként ez a hivatásos szerető sosem volt híján a társaságnak, és csakis önmagához hű. Ám nem sokkal a 9/11 után kinevezik őt árván maradt unokaöccse gyámjává, így gondosan őrzött szívét ki kell tárnia a rég elfojtott fájdalom előtt. Alex, Valerie és Jav először huszonévesen tapasztalja meg a váratlan vonzalmat, amely mindegyikük számára szokatlan és mindent elsöprő. Amikor a negyvenes éveikben újra találkoznak, nemcsak arra jönnek rá, hogy a köztük lévő kapocs még mindig erős, hanem hogy az élettapasztalataik is furcsa módon hasonlók. Mindhármukat átformálta a saját 9/11-ük, és lezáratlan múltbeli ügyeik mindent megváltoztatnak, amit addig a szerelemről, a hűségről és a barátságról gondoltak. Három évtizeden átívelő nagyregény, mely feltárja a szexuális vonzalom váratlanságát, a családi kötelékek kialakulását, szakadását és összeforrását. Bemutatja, hogy repíthet a magasba egy zuhanórepülésnek tűnő szerelem. Romantikus történet, szokatlan változatban. Mély, nyers, őszinte és felkavaró.



Végre hazánkba is megérkezett Suanne Laqueur A pacsirták röpte című generációkat átívelő, feledhetetlen regénye, amely számos más elismerés mellett 2017-ben elnyerte a Writer’s Digest Awards Nagydíját is. Tartsatok velünk a Blogturnén, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

A regényben visszatérő elemként megjelenik egy játék, amely során a szereplőknek meg kell tudni nevezni az állatok különböző csoportosulásait. (Például méh -> raj, majom → horda, tehén → csorda) Mostani játékunk során az egyes állomásokon egy-egy ilyen állatcsoport nevét kell kitalálni, majd a helyes megoldást a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírni. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Könyvkiadó által felajánlott példány a könyvből! 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)
  


0 Reviews:

Post Your Review