Joe Hart: Obscura - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Agave Joe Hart Obscura sci-fi science fiction
Joe Hart: Obscura

Joe Hart: Obscura

2021 Agave Joe Hart Obscura sci-fi science fiction
Rövid leírás:
Az Agave Könyvek kiadásában megjelent Obscura nemcsak az űrbe kalauzol el minket, hanem az emberi természet legsötétebb bugyraiba is.

Blogturné Részletek

 
Kiadó: Agave Könyvek

Fordító: Benkő Ferenc

Műfaj:  sci-fi, pszicho-thriller

Terjedelem: 336  oldal

2028-at írunk, és a világot egy új megbetegedés sújtja. Eleinte enyhébb emlékezetkieséseket, majd később dühkitöréseket, végül elmebajt és halált okoz. A Losian-kórnak elnevezett betegség gyors lefolyású, és a rövid távú modellezések szerint elterjedésében hamarosan meghaladja az Alzheimert.

Dr. Gillian Ryan neuroradiológus a Losian-kór egyik fő kutatója, területének legkiválóbb alakja. Az orvosi elhivatottság mellett különösen nagy a tét számára, hogy megfejtse a betegséget kiváltó okot, és megtalálja az ellenszert: a férjét már elvesztette, és hétéves lányánál is jelentkeztek a tünetek, legfeljebb évei lehetnek hátra. Az áttörés azonban a rengeteg munka és kísérlet ellenére elmarad, és megvonják tőle a kutatási támogatást.

Nem sokkal később azonban váratlan megkeresést kap a NASA-tól: az egyik titkos űrállomásukon felütötte a fejét a Losian-kór. A diagnózis elsőre lehetetlennek tűnik, de a legénységen jelentkező tünetek kizárnak minden más lehetőséget. A szervezet felkéri Ryant, hogy tartson egy speciális alakulattal az űrbe, és fejtse meg a betegséget. Cserébe a kutatásának korlátlan finanszírozását ígérik neki.

Az utazás azonban hamar rémálommá válik, a küldetést megmagyarázhatatlan és erőszakos események szakítják félbe. Minden kérdésessé válik – a küldetés igazi célja, a legénység indítéka és a végtelen űr gyilkos titkai.

Joe Hart a lebilincselő tudományos-fantasztikus kaland és az agyfacsaró lélektani thriller e keverékével nemcsak a világűr végtelen titkairól lebbenti fel a fátylat, hanem az emberi lélekben megbúvó még sötétebb ismeretlenről is.
 


Az Agave Könyvek kiadásában megjelent Obscura nemcsak az űrbe kalauzol el minket, hanem az emberi természet legsötétebb bugyraiba is, egyszerre elgondolkodtató és elborzasztó, megvan benne a sci-fi regények izgalma és a pszicho-thrillerek nyugtalanító légköre. Tartsatok velünk és vegyetek részt a játékban, hogy esélyetek legyen megnyerni a könyv egy példányát!


Nyereményjáték

Mivel a könyv főszereplője, Dr. Gillian Ryan egy neuroradiológus, mostani játékunkban a Magyar Neuroradiológus Társasággal kapcsolatos kérdéseket hoztunk nektek. A feladatotok annyi, hogy a társaság weboldalán talált információk alapján a helyes válaszokat beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review