Kristi Ann Hunter: Előkelő álarcosbál - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Kiadó Kristi Ann Hunter történelmi romantikus
Kristi Ann Hunter: Előkelő álarcosbál

Kristi Ann Hunter: Előkelő álarcosbál

2021 Könyvmolyképző Kiadó Kristi Ann Hunter történelmi romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 




Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Roehnelt Zsuzsanna Lilla

Műfaj:  történelmi romantikus

Terjedelem: 400 oldal

Lady ​Miranda Hawthorne minden ízében előkelő hölgyként viselkedik, azonban a lelkében bátorságra és szabadságra vágyik.

A társasági élet szereplőinek szemében már a vénlánysághoz közelítő nő hosszú évek óta nem naplóba, hanem levelekben önti ki legbensőbb érzéseit. A leveleket bátyja régi iskolai barátjának, Marshington hercegének írja. Mivel magával a férfival valójában még soha nem találkozott, a legkevésbé sem szándékszik elküldeni a leveleket, és majd elsüllyed szégyenében, amikor a bátyja rejtélyes, új inasa, Marlow véletlenül felad egy levelet a gyanútlan hercegnek.

Miranda legnagyobb megdöbbenésére az etikett ilyetén megsértése a herceg válaszához vezet, és végül élénk levelezésbe torkollik. Az udvarlók korábbi hiánya miatt érzett önbizalomhiány azonban hamarosan zavarodottsággá változik a fiatal nőben, amikor ráébred, hogy Marlow iránt is legalább ugyanannyira érdeklődik, mint a herceg iránt. A férfi viszont, akitől egyre inkább függ, napról napra gyanúsabban viselkedik.

Amikor fény derül a családja birtokán zajló titkos történésekre, egy dolog bizonyossá válik: nem Miranda szíve az egyetlen, amire veszély leselkedik a család és szeretteik körül.


 




Izgalmas és nagyon szórakoztató történettel mutatkozik be a magyar olvasóknak Kristi Ann Hunter. A Blogturné Klub tagjai Előkelő álarcosbálba mentek, s ha kiváncsi vagy, ott mi történt, akkor kövesd turnéjukat. Ha pedig szerencsés vagy, a tiéd lehet a kiadó által felajánlott nyereménykönyv



Nyereményjáték

Mivel a történetben két herceg is szerepel, játékunkban is őket keressük. A turné minden állomásán egy-egy könyv címét és szerzőjének nevét találjátok, A ti feladatotok az, hogy az adott műben szereplő herceg nevét beírjátok a Rafflecopter megfelelő dobozába.

Figyelem! A beírt válaszokon már nem lehet változtatni. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére a megküldött értesítő levélre válaszolni. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway



0 Reviews:

Post Your Review