Blake Crouch: Menekülj - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Agave Blake Crouch horror thriller
Blake Crouch: Menekülj

Blake Crouch: Menekülj

2021 Agave Blake Crouch horror thriller
Rövid leírás:
Blake Crouch 2014-ben a Wayward ​Pines trilógiával robbant be hazánk könyves piacára, azóta pedig már több kötete is megjelent...

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Agave Könyvek, 2021
Műfaj: thriller
Terjedelem: 304 oldal

Fülszöveg: 5 nappal ezelőtt
Különös és brutális gyilkosságok történtek Amerika-szerte, amelyeknek látszólag nincs közük egymáshoz. Egy rendőr bement az egyik idősek otthonába, majd tüzet nyitott a lakókra és a dolgozókra. Tömegmészárlás egy iskolában. Börtönlázadások soha nem látott erőszakkal. Minden államban eluralkodott a káosz.

4 nappal ezelőtt
A gyilkosságok száma a tízszeresére nőtt.

3 nappal ezelőtt
Az elnök beszédet intézett a nemzethez, békességért és nyugalomért könyörögve.

2 nappal ezelőtt
A gyilkosok elkezdtek egységbe szerveződni.

Tegnap
Leállt a teljes áram- és energiaellátás.

Ma este
Jack Colclough az új-mexikói Albuquerque-ben él a feleségével, lányával és fiával. Amikor egy vészhelyzetre fenntartott rádiócsatornán meghallja a nevét azok sorában, akik felkerültek a halállistára, tudja, hogy csak egyetlen dolgot tehet. A szeretteivel együtt menekülnie kell a hamarosan érkező gyilkosok elől.

 

Blake Crouch 2014-ben a Wayward ​Pines-trilógiával robbant be hazánk könyves piacára, azóta pedig már több kötete is megjelent az Agave Könyvek gondozásában. Legújabb megjelenésű, Menekülj című regényében egy titokzatos kór vagy esemény következtében az embereken eluralkodik a brutális gyilkolási vágy, főhőseink pedig egy őrült hajsza keretében igyekeznek biztonságos helyre menekülni. Tartsatok három bloggerünkkel, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

A kiadó kínálatában nem ismeretlen az a téma, miszerint az embereket valamilyen titokzatos kórság vagy gonosz erő szállja meg, melynek következtében szörnyű dolgokat tesznek, számos nagyszerű kötetet találunk hasonló alaptörténettel. Mostani játékunkban minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet ilyen kötetekből, a ti feladatotok pedig, hogy a regény címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review