Ashley Audrain: A ​szív sötétje - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 anyaság Ashley Audrain Libri pszicho-thriller
Ashley Audrain: A ​szív sötétje

Ashley Audrain: A ​szív sötétje

2021 anyaság Ashley Audrain Libri pszicho-thriller
Rövid leírás:
Kevés szebb és örömtelibb időszak van egy nő életében, mint amikor megszületik az első gyermeke. De mi van akkor, ha ezt a köteléket megmérgezi...

Blogturné RészletekKiadó: Libri, 2021
Műfaj: pszicho-thriller, dráma
Terjedelem: 400 oldal

Fülszöveg: Anya. ​Lánya. Angyal vagy szörnyeteg?
NEW YORK TIMES BESTSELLER
Blythe Connor eltökélt, hogy kislányának, Violetnek olyan melegszívű és szerető anyja lesz, amilyen neki nem adatott meg. Ám az anyaság első, kimerítő napjaiban meggyőződésévé válik, hogy valami nem stimmel a kisbabájával – nem úgy viselkedik, mint a többi újszülött, és ők ketten, anya és gyermeke képtelenek kötődni egymáshoz.
Vagy ez csak Blythe rögeszméje lenne?
A férje, Fox úgy gondolja, hogy csak képzelődik. S minél kevésbé hisz neki Fox, Blythe annál inkább úgy érzi, anyaként és feleségként is kudarcot vallott. A helyzet felemészti minden józanságát, s már saját magában sem bízik.
A kistestvér, Sam érkezése azonban mindent megváltoztat: Blythe magától értetődő módon kapcsolódik a kisbabához, és végre olyan anya lehet, amilyenről mindig is álmodott. Valóságos lehet ez az idill? Vagy a balsejtelem, ami Violet születésének pillanatától kísérti Blythe-ot, beigazolódik?
Mi van, ha az anyaság nem mindaz, amire mindig is vágytál, hanem mindaz, amitől mindig is rettegtél?
A szív sötétje letaglózó és elképesztően izgalmas regény, amely megkérdőjelez mindent, amit az anyaságról és a szülői szeretetről gondoltunk.

„Jól kigondolt, életszerűen megírt, magával ragadó… A szív sötétje éjfekete energiákkal turbózza fel az anyasággal kapcsolatos szorongásokat.” The Guardian
„Feszültséggel teli és félelmetes, mint egy hurrikán.” Newsweek
„Lendületes és iszonytató… Audrain tökéletes érzékkel ragadja meg azokat a látszólag jelentéktelen részleteket, amelyek mindent elmondanak egy kapcsolatról.” New York Times Book Review
„Valószínűleg én vagyok az egyetlen anya a világon, aki nem éli túl az első heteket. Az egyetlen, aki sosem épül fel a gátmetszésből. Az egyetlen anya, aki belehal a fájdalomba, amikor az újszülött fogínye éles pengeként vágja a mellbimbóját. Az egyetlen anya, aki képtelen úgy tenni, mintha ennyire kialvatlanul is működne az agya. Az egyetlen anya, aki azt gondolja, amikor ránéz a kislányára: Tűnj el! Szépen kérlek!”

ASHLEY AUDRAIN PR-szakértő Torontóban él a férjével és két gyermekével. A Penguin Books Canada kiadóvezetőjeként dolgozott, mielőtt megírta első regényét, A szív sötétjét, melynek jogait harmincnégy országban adták el, s amely az Entertainment Weekly, a Marie Claire és a Newsweek által is 2021 legjobban várt könyve lett.

 


Kevés szebb és örömtelibb időszak van egy nő életében, mint amikor megszületik az első gyermeke. De mi van akkor, ha ezt a köteléket megmérgezi valamilyen különös, baljós érzés? És mit tehet valaki anyaként, ha mindenki őt hibáztatja azért, hogy nem alakul ki a megfelelő kötődése a gyermekével? Ashley Audrain összetett, tabudöntögető és hátborzongató regénye az emberi lélek sötét kamráiba vezet minket, ahol egyre inkább belemerülünk a főhős nyomasztó, de zseniálisan ábrázolt világába. Tartsatok három bloggerünkkel A szív sötétje című kötet blogturnéján, és nyerjétek meg a Libri Kiadó által felajánlott példányt!

Nyereményjáték:

A regény központi témája az anyaság, ezért most hasonló regények nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy idézetet, a ti feladatotok pedig, hogy a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review