Marie Benedict: Mrs. Christie rejtélyes eltünése - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Agatha Christie Libri Libri kiadó Libri Könyvkiadó Marie Benedict történelmi fikció
Marie Benedict: Mrs. Christie rejtélyes eltünése

Marie Benedict: Mrs. Christie rejtélyes eltünése

2021 Agatha Christie Libri Libri kiadó Libri Könyvkiadó Marie Benedict történelmi fikció
Rövid leírás:
Marie Benedict egy változatot mutat arról, hogy mi állhatott a krimik nagyasszonyának, Agatha Christie-nek titokzatos eltűnése mögött.

Blogturné RészletekKiadó: Libri

Fordító: Nagy Gergely

Műfaj:  Történelmi krimi

Terjedelem:329 oldal

„Nem az a kérdés, ki és miért tette, hanem az, hogyan tette! Ahogy Agatha Christie első és legismertebb detektívje, Hercule Poirot mondaná: Türelem. Minden kiderül.” The Los Angeles Times 1926 decemberében a híres krimiíró, Agatha Christie eltűnik. Mindössze néhány nyom áll a nyomozók rendelkezésére: mit keres Mrs. Christie elhagyatott autója a tóparton, és a hideg idő ellenére az asszony miért nem vitte magával a kabátját? Anglia egyik legnagyszabásúbb keresőakciójában számtalan rendőr és civil kutat az írónő után, de nem akadnak a nyomára. Vajon él még? És ha igen, hová tűnt?Marie Benedict regénye arról szól, mi történhetett Agatha Christie-vel, s hogy egy ilyen zseniális író, mint ő, hogyan keveredhetett egy ilyen homályos históriába. A Mrs. Christie rejtélyes eltűnését olvasva óhatatlanul felmerül majd bennünk a gondolat, hogy ez a történet talán az összes Agatha Christie-krimi közül az egyik legizgalmasabb. MARIE BENEDICT a Boston College-ban tanult történelmet és művészettörténetet, majd a bostoni jogi egyetemre járt. Több mint tíz évig dolgozott ügyvédként, majd úgy döntött, hogy a történelem különleges, nagy formátumú asszonyairól ír regényeket. Köteteiben a valóságból kiindulva, láttató erejű írói fantáziával fest meg ismert vagy éppen kevésbé ismert sorsokat. A Libri Kiadónál eddig megjelent könyvei: Hedy Lamarr, az egyetlen nő (2019), Clara (2020).
 
Legújabb regényében az izgalmas életrajzi regényeket jegyző Marie Benedict egy változatot mutat arról, hogy mi állhatott a krimik nagyasszonyának, Agatha Christie-nek titokzatos eltűnése mögött, amelyet soha senki se magyarázott meg igazán. Spekuláljatok ti is bloggereinkkel és nyerjétek meg a kötetet, amit a Libri Kiadó jelentetett meg.

Nyereményjáték

Minden állomáson Agatha Christie-hez kapcsolódó kérdést találtok, a helyes megfejtéseket írjátok be a Rafflecopter megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz, a nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review