Rejtő Jenő: Az elátkozott part - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Helikon humoros kaland Rejtő Jenő
Rejtő Jenő: Az elátkozott part

Rejtő Jenő: Az elátkozott part

2021 Helikon humoros kaland Rejtő Jenő
Rövid leírás:
Ki ne ismerné a magyar szórakoztató irodalom egyik ikonikus alakját, Rejtő Jenőt? Humoros történeteit színpadon és filmen is feldolgozták...

Blogturné Részletek


Kiadó: Helikon

Illusztrátor: Korcsmáros Pál

Műfaj: kalandregény

Terjedelem: 236 oldal

Csülöknek nincs pénze és nincs lakása, éppen ezért barátjával, Tuskó Hopkinsszal felkeresik a Török Szultánt, aki egy uszály fenekén vesztegel: neki nadrágja nincs. Sürgős dolgára hivatkozva kölcsönveszi a vendégként érkező Tuskó Hopkins nadrágját, de a megjelölt időben nem a nadrágot küldi vissza, hanem egy levelet, amely szerint az uszály egyik ládájában hulla van. Most tehát Tuskó Hopkins marad nadrág nélkül, így Csülök megy el segítségül hívni Senki Alfonzot, de mire visszatér vele az uszályra, ama bizonyos ládában már Tuskó hullája heverész. Mire pedig orvost is sikerül keríteniük – ez a hulla is eltávozik. A sorozatos rejtélyek sem gátolják azonban a három barátot abban, hogy kezükbe vegyék Laméter hajóskapitány ügyét, aki éppen kiszabott halálbüntetésének végrehajtását várja… Vajon sikerül-e Csülöknek, Tuskó Hopkinsnak, Senki Alfonznak és a Török Szultánnak megmenteni Laméter kapitány életét és becsületét? Erre ad választ Az elátkozott part-ban Rejtő Jenő a maga utánozhatatlan humorával és az izgalmasnál izgalmasabb cselekmények bonyolításával.

Ki ne ismerné a magyar szórakoztató irodalom egyik ikonikus alakját, Rejtő Jenőt? Humoros történeteit színpadon és filmen is feldolgozták, könyveinek pedig Korcsmáros Pál rajzai segítenek vizualitást adni. Tartsatok velünk, hogy megismerhessétek a Helikon kiadó gondozásában megjelent legújabb darabot.


Nyereményjáték

Ha már elátkozott part, ebben a játékban elátkozottnak vélt szigetekre fogunk kalandozni. Nincs más dolgotok, mint a fotók és a rövid leírások alapján megtalálni őket és beírni nevüket a Rafflecopter megfelelő sorába!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review