John Nicholl: Holtak ​képei között - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Kiadó krimi kristály pöttyös thriller
John Nicholl: Holtak ​képei között

John Nicholl: Holtak ​képei között

2021 Könyvmolyképző Kiadó krimi kristály pöttyös thriller
Rövid leírás:

Blogturné RészletekKiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Kovács Petra

Műfaj:  krimi, thriller

Terjedelem: 304 oldal

„Ő a halál hírnöke, a végzet sötét ruhás angyala, és a szerencsétlenek, akiknek a hírt hozza, már abban a pillanatban tudják ezt, ahogy meglátják.”
Emma nem tudta, mióta rejtőzött a férfi csendben és mozdulatlanul a hatalmas viktoriánus szekrényben az ő egyszemélyes ágya mellett. Nem tudta, mióta leselkedett rá nyálcsorgatva a két nehéz tölgyfa ajtó résén át, és mióta figyelte megbabonázva, ahogy Emma nyugtalan álomba merül. Nem tudta, mikor nyitotta ki az ajtókat, és lopakodott hozzá az éjszaka sötétjében. Gravel nyomozó patthelyzetben találja magát, amikor a tizenkilenc éves helyi egyetemistát elrabolja és fogságba ejti egy szadista sorozatgyilkos, aki már öt fiatal nő kínzásáért és haláláért felel. Vajon megtalálja a lányt, és megállíthatja a gyilkost? Minél nagyobb a gonoszság, annál halálosabb a játék. Te meddig mennél el, ha az életed a tét? Dermesztő, komor bizonytalansággal terhes pszichológiai thriller, amitől garantáltan lerágod a körmödet. Kapcsolj ki borzongással!
 

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából, most egy igazán vérfagyasztó thrillert olvashatnak a műfaj kedvelői. Ha kíváncsiak vagytok John Nicholl történetére, akkor tartsatok velünk és ha nektek kedvez a szerencse, akkor meg is nyerhetitek a kötet egy példányát. 

Nyereményjáték

A Holtak képei között című könyv egyik szereplője egy gátlástalan sorozatgyilkos. Ebben a turnéban nincs más dolgotok, mint képről felismerni az ismert sorozatgyilkosokat és a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a nevüket. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review