Joey Graceffa: Az ​éden gyermekei (Az éden gyermekei 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Disztópia Dream Válogatás Maxim Kiadó poszt-apokaliptikus posztapokaliptikus YA Young Adult
Joey Graceffa: Az ​éden gyermekei (Az éden gyermekei 1.)

Joey Graceffa: Az ​éden gyermekei (Az éden gyermekei 1.)

2021 Disztópia Dream Válogatás Maxim Kiadó poszt-apokaliptikus posztapokaliptikus YA Young Adult
Rövid leírás:
A másodszülött Rowan az életét a házukat körülvevő kőfalak között töltötte, ugyanis Édenben a második gyerekekre a halál vár!

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim (Dream válogatás)

Oldalszám: 288 oldal

ISBN: 9789634992288

Fordította: Béresi Csilla

Műfaj: disztópia, posztapokaliptikus, YA

Az emberiség által tönkretett Földön majdnem minden élet elpusztult. Kétszáz éve azonban egy zseniális tudós, Aaron Al-Baz kialakított egy mesterséges világot, Édent. Úgy tervezte, hogy az emberek majd itt várják ki, hogy a Föld évszázadok alatt meggyógyítsa önmagát. Legalábbis ezt tanítják az ökotörténet tananyagok, és így tudja Éden minden átlagos lakója. Mivel Éden befogadóképessége korlátozott, minden párnak csak egy gyermeke lehet, a második gyermekek sorsa halál. Ez várt volna Rowanra is, ha édesanyja nem rejtegette volna születése óta. A lány időközben tizenhat évessé cseperedett, de teljes elzártságban él, amit egyre nehezebben visel. A kamasz Rowan olyannyira kiéhezett a külvilágra, hogy éjszakánként kerítésük tetejéről szemléli a várost, majd egy este titokban felfedezőútra indul. A kaland során nemcsak csak a romantikával találkozik életében először, de az események sodrában egy olyan titok derül ki számára, ami alapjaiban rengeti meg világát. Rowannak menekülnie kell, hogy megmentse az életét. És bár a jövő bizonytalannak tűnik, talán változást hoz, és egy új remény ígéretét is tartogatja számára. 

A másodszülött Rowan az életét a házukat körülvevő kőfalak között töltötte, ugyanis Édenben a második gyerekekre a halál vár! A világot testvére elbeszéléséből ismerő lány annyira kiéhezett a külvilágra, hogy egy este nem bírja tovább, és átmászva a falon, elszökik… Tartsatok bloggereinkkel ezen az izgalmas blogturnén, olvassátok el az ajánlóinkat, és játsszatok velünk, ugyanis a turné végén a Maxim kiadó jóvoltából három szerencsés olvasónk megnyeri Joey Graceffa első YA-regényét!

Nyereményjáték

Az Éden lakói nem sokat tudnak a külvilágról - azonkívül, hogy minden élet elpusztult odakint -, de nem ők az egyetlenek! Az egyes állomásokon olyan szereplőket találtok más történetekből, akik hasonló helyzetben vannak, a ti feladatotok pedig az, hogy kitaláljátok, miben szerepelnek! (Sorozatok esetén bármelyik rész címét elfogadjuk.) (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

0 Reviews:

Post Your Review