Shona Innes: Az élet olyan, mint a szél - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Agócs Írisz Az élet olyan mint a szél gyermekkönyv Shona Innes
Shona Innes: Az élet olyan, mint a szél

Shona Innes: Az élet olyan, mint a szél

2021 Agócs Írisz Az élet olyan mint a szél gyermekkönyv Shona Innes
Rövid leírás:
Az élet olyan, mint a szél Agócs Írisz illusztrációival jelent meg, és igazán különleges kötet lett, melyet most meg is nyerhetsz, ha velünk játszol!

Blogturné Részletek



Kiadó: Pagony Kiadó

Fordító: Rét Viktória

Műfaj:  gyermekkönyv

Terjedelem: 30 oldal

"A halál, az elmúlás társadalmi tabu. Félünk tőle és félünk beszélni róla. Félünk kicsit megállni, félünk gyászolni. Félünk elismerni és elfogadni, hogy mindez az élet velejárója. Tudjuk, értjük, de nem érezzük. A gyerekeink viszont nem tudják, nem értik. Ők érzik." Szél Dávid, pszichológus Shona Innes pszichológus könyvei segítenek a gyerekeknek megbirkózni az élet olyan kérdéseivel, amelyek néha még felnőttként is nehezen emészthetők. Agócs Írisz pedig csodálatosan érzékeny rajzokat készít hozzájuk – ez az Ölelj meg! sorozat.

 


A Pagony Kiadó jóvoltából ismét a kezünkbe vehetjük Shona Innes hiánypótló gyermekkönyvét, mely a halálról és a gyászfeldolgozásról mesél úgy, hogy az a gyermekek számára is érthető és befogadható legyen. Az élet olyan, mint a szél Agócs Írisz illusztrációival jelent meg, és egy igazán különleges kötet lett, melyet most te is megnyerhetsz, ha velünk játszol!

Nyereményjáték

Az élet olyan, mint a szél igazán nehéz témához nyúl, hiszen a halállal és a gyásszal foglalkozik, ezért mostani játékunkban olyan gyermek- és ifjúsági könyveket gyűjtöttünk össze, melyekben szintén fontos szerepet kap a gyász és annak feldolgozása. Minden állomáson egy-egy ilyen kötet borítóját találjátok meg, ám kissé elhomályosítva, a feladatotok pedig az lesz, hogy felismerjétek az adott könyvet, és beírjátok a címét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába!


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)




A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review