General Press Krimi turné - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 General Press krimi
General Press Krimi turné

General Press Krimi turné

2021 General Press krimi
Rövid leírás:
Tartsatok velünk a rejtélyek, izgalmak és titkok világába, nyomozásra fel, a végén pedig gyűjtsetek be egy saját kötetet!

Blogturné Részletek


Emma Stonex:A torony őre

Eredeti cím: The Lamplighters
Kiadó: General Press Kiadó
Fordító:  Kiss Ádám
Oldalszám: 328 Kiadás: Puhatáblás Megjelenés: 2021 ISBN: 9789634524793

Hogyan ​tartod életben a fényt, ha mindent elnyel a sötétség?

1972 szilveszter éjjelén egy csónak közeledik a Maiden Rock-i világítótoronyhoz, ellátmánnyal és a váltás személyzettel. A kikötésnél azonban senki sem várja őket. A torony ajtaját belülről bezárták, ám amikor betörik, a megrökönyödött emberek senkit sem találnak odabent: a három toronyőrnek nyoma veszett. Az asztal megterítve áll, egy el nem fogyasztott vacsorához. A toronyőrök naplójában az utolsó bejegyzés egy tomboló viharról szól, pedig az égen egész héten egy felhő nem sok, annyi sem vonult át. A toronyban az összes óra nyolc negyvenötkor megállt.

Két évtizeddel később a toronyőrök házastársait egy újságíró látogatja meg, hogy kiderítse, mi állhat az eltűnés hátterében. Ahogy megismeri a feleségek elbeszéléseit és a férfiak utolsó heteit, rég eltemetett titkok kerülnek felszínre, és igazságok torzulnak hazugságokká, mígnem a múlt fel nem fedi, mi történt valójában.

A valós eseményeken alapuló történet egy igazán fordulatos, magával ragadó, feszültséggel teli regényben ölt testet.




Jeffrey Archer: Szem előtt

Eredeti cím: Hidden in Plain Sight

Kiadó: General Press Kiadó

Fordító:  Tóth Bálint Péter

Oldalszám: 312
Kiadás: Puhatáblás

Megjelenés: 2021
ISBN: 9789634524779


William Warwick – azAki mer… főhőse – immár őrmesteri rangban nyomozhat, ám ez azt is jelenti, hogy a csapata tagjaival egyetemben átirányították a Scotland Yard kábítószerellenes ügyosztályára. Elsőként azt a feladatot kapják, hogy fogják el Ahmed Rashedit, a hírhedt drogkereskedőt, aki Dél-Londonból egy óriási hálózatot működtet. A nyomozás előrehaladtával William új és régi ellenségekkel is szembekerül, miközben a magánélete sem eseménytelen: Bethszel az esküvőjüket tervezik, ám az oltár előtt kellemetlen meglepetés várja őket. Ahogy a bűnözők körül egyre szorul a hurok, William és a kollégái olyan csapdát állítanak, amit senki sem láthat előre, pedig szem előtt van…






Volker Kutscher: Halál a mulatóban


Eredeti cím: Die Akte Vaterland

Kiadó: General Press Kiadó

Fordító:  Csősz Róbert

Oldalszám: 576
Kiadás: Puhatáblás

Megjelenés: 2021
ISBN: 9789634525226


1932 júliusa. A berlini rendőrség megoldhatatlan rejtéllyel szembesül: egy halott férfit találnak egy mulató teherliftjében, aki minden valószínűség szerint ott fulladt meg. Gereon Rath felügyelő nem örül, amikor megkapja az ügyet, ugyanis épp elég gondja van enélkül is. A várost rettegésben tartó bérgyilkos utáni nyomozása holtpontra jutott, a nagy szerelme, Charlotte pedig szintén a gyilkossági osztályon kezd el dolgozni, ami tovább bonyolítja az egyébként sem egyszerű kapcsolatukat.
A liftben talált holttest minden jel szerint egy sorozatgyilkos áldozata lett, és a nyomok a lengyel határ környékére vezetnek, ahol Rath egy idegen világba csöppen, és nemsokára egy régóta őrzött titokra bukkan.





A General Press Kiadó jóvoltából különleges blogturné veszi kezdetét, amely a krimik köré szerveződik! Három krimi a kiadó kínálatából, három blogger és öt állomás, amelyek során nem csupán izgalmakat és rejtélyeket kutatunk, de a turné végén mindegyik könyvből nyerhettek egy-egy példányt. Tartsatok velünk a rejtélyek, izgalmak és titkok világába, nyomozásra fel, a végén pedig gyűjtsetek be egy saját kötetet!


Nyereményjáték


Játékunkban minden állomásnál az adott könyvhöz kapcsolódó kérdéseket találtok, ezekre kell helyesen válaszolni, majd beírni a Rafflecopter megfelelő rubrikájába.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway


Állomáslista

Május 24: A Szofisztikált Macska

Május 26: Könyv és más

Május 29: Kelly és Lupi olvas

Május 30: A Szofisztikált Macska

Június 1: Könyv és más

0 Reviews:

Post Your Review