Giovanna Fletcher – Tom Fletcher: Eve ​of Man – Elillanó káprázat - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Disztópia Elillanó káprázat Eve of Man Giovanna Fletcher Maxim Kiadó Tom Fletcher
Giovanna Fletcher – Tom Fletcher: Eve ​of Man – Elillanó káprázat

Giovanna Fletcher – Tom Fletcher: Eve ​of Man – Elillanó káprázat

2021 Disztópia Elillanó káprázat Eve of Man Giovanna Fletcher Maxim Kiadó Tom Fletcher
Rövid leírás:
Tarts velünk az Eve of Man 2. turnéján, kövesd bloggereinket, és játssz velünk, hogy megnyerhesd a könyv egy példányát!

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim Kiadó

Fordító: Stier Ágnes 

Műfaj: YA disztópia

Terjedelem: 304 oldal

Eve az utolsó lány a földön. Az elmúlt tizenhat évben Eve fogoly volt, akit az Anyák őriztek. Csapdába esve a sorsa által. És az egész világ őt figyelte. Most végre megkapta a szabadságot, amire olyan régóta vágyott, Brammel együtt, akit szeret. De mindkettőnek ára van. A Tornyon túli veszélyes, új világban a kormány csak egy lépéssel van lemaradva mögötte. A kétségbeesetten küzdő lázadók oldalán harcolva Eve nagyobb veszélyben találja magát, mint valaha is el tudja volna képzelni. Vajon túlélheti Eve és Bram, miközben minden ellenük dolgozik?


Eve és Bram kalandja folytatódik! A Maxim Kiadó jóvoltából a napokban megjelent az Eve of Man második része, az Elillanó káprázat, melyben ismét csatlakozhatunk kedvenc szereplőinkhez! Azt már tudjuk, hogy a párosnak végül sikerült maga mögött hagynia a tornyot, ám megpróbáltatásaiknak még sincs vége, hiszen a külvilágban egészen új problémákkal kell szembesülniük. Tarts velünk a turnén, kövesd bloggereinket, és játssz velünk, hogy megnyerhesd a könyv egy példányát!

Nyereményjáték

Az Eve of Man kapcsán természetesen mi is elgondolkoztunk a disztópiákről, ezért mostani játékokban olyan disztópikus regényeket keresünk, melyeknek szintén nő a főszereplőjük. Vajon sikerül kitalálnotok a rövid leírásaink alapján, hogy melyik regényre gondoltunk? Ha igen, akkor ne feledjétek megírni a megoldást a Rafflecopter doboz megfelelő sorába! 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review